Motor Oil: Απάντηση στο Χ.Α. για Lukoil

Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2006 11:18
UPD:11:22

H Motor Oil προβαίνει σε ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό όταν υπάρχει κάποιο γεγονός το οποίο απαιτείται να δημοσιοποιηθεί, επισημαίνει μεταξύ άλλων η διοίκηση της εταιρείας σε απαντητική της επιστολή προς το δ.σ. του Χ.Α. σχετικά με τη φημολογούμενη συνεργασία με Lukoil:

«Σε απάντηση σχετικών επιστολών που έλαβε από το Χρηματιστήριο Αθηνών και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στις 6 Σεπτεμβρίου 2006 (Α.Π 43840 και 3754) η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε ανακοινώνει ότι, συνομιλίες με προοπτική συνεργασίας με άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της διύλισης και εμπορίας πετρελαίου καθώς και την ενέργεια γενικότερα, πραγματοποιούνται και εντάσσονται στο ευρύτερο πλαίσιο της επιχειρηματικής της στρατηγικής με γνώμονα την ανάπτυξη των εργασιών και εξεύρεση συνεργιών.

»Επιπρόσθετα, κατά πάγια τακτική της προβαίνει σε ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό όταν υπάρχει κάποιο γεγονός το οποίο, σύμφωνα με τον κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών και την ισχύουσα νομοθεσία που ορίζει τις υποχρεώσεις των εισηγμένων εταιρειών, απαιτείται να δημοσιοποιηθεί.

Τα ως άνω ισχύουν και ως προς τον σχολιασμό δημοσιευμάτων που αναφέρονται σε συνεργασία με την εταιρεία Lukoil».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ
  • ΜΟΗ



Σχολιασμένα