Το tweet που «έκοψε» 1,3 δισ. δολάρια από την αξία του Snapchat

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 11:07
UPD:11:23
REUTERS/LUCAS JACKSON

Το Snapchat, η πλατφόρμα της Snap, χάνει την ελκυστικότητά της, τουλάχιστον όπως υποστηρίζει η Κάιλι Τζένερ, σταρ γνωστού αμερικανικού ριάλιτι σόου με επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά  και ... στις αγορές, όπως αποκαλύπτουν οι εξελίξεις.

Η Snap είδε τη μετοχή της να βυθίζεται 6,1% την Πέμπτη, με αποτέλεσμα να συρρικνωθεί 1,3 δισ. δολάρια η κεφαλαιοποιήσή της, στον απόηχο "τιτιβίσματος", στο οποίο η Τζένερ αποκάλυπτε ότι δεν χρησιμοποιεί πια το Snapchat και αναρωτιόταν αν υπάρχουν και άλλοι χρήστες, που έχουν χάσει επίσης το ενδιαφέρον τους.

Αρκετοί από τους 24,5 εκατομμύρια ακολούθους της έσπευσαν να δηλώσουν ότι αισθάνονται το ίδιο. Η Maybelline New York, που ανήκει στη L'Oreal, σε δικό της μήνυμα στο Twitter ζήτησε από τους ακολούθους της να εκφράσουν την άποψή τους για το εάν πρέπει να παραμείνει στο Snapcha. 

Οι αναλυτές στη Wall Street δεν άργησαν να προσέξουν τον όλο ντόρο, που δημιουργήθηκε, με αποτέλεσμα ορισμένοι να προβούν ακόμη και σε υποβαθμίσεις της σύστασής τους για τη μετοχή. Η πτώση στη συνέχεια ήταν θέμα χρόνου. 

ΠΗΓΕΣ: Bloomberg, BBC. 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα