Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2006 17:47

LOGICDIS Α.Ε.

Β’Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 18/09/2006 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, στη νέα έδρα της Εταιρίας που βρίσκεται στην οδό Αλ. Παναγούλη & Σινιόσογλου στη Ν. Ιωνία, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής. 2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με συμψηφισμό ζημιών παρελθουσών χρήσεων με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής. 3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων υπέρ στρατηγικού επενδυτή. 4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού συνεπεία των ανωτέρω. 5. Έγκριση προγράμματος διαθέσεως δικαιωμάτων προαιρέσεως (stock options) για την απόκτηση μετοχών της εταιρίας από το προσωπικό της εταιρίας (άρθρο 13 παρ.9 κ.ν. 2190/1920) και παροχή εξουσιοδότησης στο ΔΣ για την ρύθμιση των διαδικαστικών θεμάτων και λεπτομερειών. Οι μέτοχοι οι οποίοι έχουν απο-υλοποιήσει τις μετοχές τους πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους μέσω του χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης και να καταθέσουν αυτή στο ταμείο της εταιρείας μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες από τη Γενική Συνέλευση. Οι μέτοχοι που έχουν απο-υλοποιήσει τις μετοχές τους και βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό που τηρεί το ΚΑΑ προκειμένου να μετάσχουν στην παραπάνω Γενική Συνέλευση πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους με δήλωσή τους στο ΚΑΑ το οποίο εκδίδει και παραδίδει τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης και να καταθέσουν αυτή στο ταμείο της εταιρείας μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης, στα νέα γραφεία της εταιρείας "LogicDIS A.E" (πλέον SINGULARLOGIC S.A) (Αλ. Παναγούλη & Σινιόσογλου στη Ν. Ιωνία) προ της άνω οριζόμενης πενθήμερης προθεσμίας.

ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 28/09/2006 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στα γραφεία της Εταιρείας που βρίσκονται στην οδό Μαρίας Κιουρί 165 & Τριπόλεως στο Πέραμα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών. 2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση συσσωρευμένων ζημιών προηγούμενων χρήσεων με ταυτόχρονη μείωση, εφ' όσον χρειασθεί, του αριθμού των μετοχών της εταιρείας με αύξηση της ονομαστικής τους αξίας (Reverse split). 3. Τροποποίηση του καταστατικού συνεπεία των ως άνω αυξομειώσεων του μετοχικού κεφαλαίου. 4. Διάφορα θέματα - ανακοινώσεις. Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από τον ίδιο βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε τραπεζική εταιρεία στην Ελλάδα και να προσκομίσουν τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα, ως και τυχόν πληρεξούσια αντιπροσώπευσης, στα γραφεία της εταιρείας. (Μαρίας Κιουρί 165 & Τριπόλεως, Πέραμα), πέντε (5) τουλάχιστον εργάσιμες ημέρες πριν από την ημέρα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, η βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών.

ΔΙΑΣ Α.Ε.Ε.Χ.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 29/09/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, στα γραφεία της Εταιρίας, επί της οδού Βουκουρεστίου, αριθμός 16, Αθήνα, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Έγκριση τροποποίησης της σύμβασης διαχείρισης χαρτοφυλακίου με την EFG EUROBANK ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Π.Ε.Υ. κατά τα άρθρα 23α του κ.ν. 2190/1920 και 32 παρ. 5 του ν. 3371/2005. Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να μετάσχουν είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου. Για να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση οι Μέτοχοι, πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ) ή μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών Α.Ε, εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό στο Σ.Α.Τ και να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρίας (Βουκουρεστίου 16, Αθήνα, τηλ. 210 3670900) ή στην Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias είτε στο Τμήμα Μετόχων (Ιωλκού 8 & Φιλικής Εταιρείας, Ν. Ιωνία, τηλ. 210 3523300) είτε σε οποιοδήποτε κατάστημα αυτής τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Συνέλευσης. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν και τα έγγραφα αντιπροσωπείας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα