Sprider Stores: Ανεβάζει τον πήχυ για το 2006

Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2006 16:17

Σε θετική αναθεώρηση των προβλέψεων της για το σύνολο της τρέχουσας χρήσης, τόσο σε επίπεδο κύκλου εργασιών, όσο και κερδοφορίας, προχώρησε η διοίκηση της Sprider Stores Α.Ε. υπό το πρίσμα της επιτυχημένης της πορείας στην διάρκεια του πρώτου εξαμήνου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών αναμένεται να διαμορφωθεί σε 93 εκατ. eyr;v παρουσιάζοντας αύξηση της τάξεως του 5,7% έναντι της προηγούμενης εκτίμησης, η οποία ανερχόταν σε 88 εκατ. ευρώ.

Αντίστοιχα, τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA), αναμένεται να αυξηθούν κατά 3,5% έναντι της προηγούμενης πρόβλεψης και να διαμορφωθούν σε 17,7 εκατ. ευρώ από 17,1 εκατ. ευρώ, ενώ τα κέρδη προ φόρων εκτιμάται ότι θα ανέλθουν σε 11,5 εκατ. ευρώ από 10,8 εκατ. ευρώ με βάση την προηγούμενη πρόβλεψη, αύξηση κατά 7%.

Τέλος, τα κέρδη μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας αναμένεται να ανέλθουν σε 8,2 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση 8,5% έναντι της προηγούμενης εκτίμησης, η οποία ανερχόταν σε 7,5 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία ανακοίνωσε παράλληλα ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία πλήρους ανακαίνισης του καταστήματος στην Ερμού.

Τον Σεπτέμβριο του 2006 αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους δύο νέα σημεία πώλησης στην Χίο και ένα στην ¶ρτα ενώ, μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρήσης αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία ενός καταστήματος στο Ηράκλειο και άλλων δύο σημείων πώλησης σε Κύπρο και Βουλγαρία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα