Επίσκεψη Στυλιανίδη στο ΣΕΒΕ

Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2006 16:27

Επίσκεψη εργασίας στα Γραφεία του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Όπως είπε ο κ. Στυλιανίδης μετά το τέλος της επίσκεψης, ανέλυσε στον πρόεδρο, Θωμαΐδη Βασίλειο, και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΒΕ τη στρατηγική της οικονομικής μας διπλωματίας.

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα της συνεργασίας με τους οικονομικούς φορείς της Βορείου Ελλάδος, ο κ. Στυλιανίδης σημείωσε την αύξηση των εξαγωγών από 9% το 2004, πάνω από 14,5% το 2005 και πάνω από 22% το πρώτο εξάμηνο του 2006.

Όπως τόνισε ο υφυπουργός, τηρείται η περσινή πρωθυπουργική δέσμευση, αναβαθμίζεται το γραφείο Ο.Ε.Υ της Θεσσαλονίκης για την προώθηση επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδος στην ευρύτερη αγορά της περιοχής και παράλληλα αποφασίστηκε η Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης να εξυπηρετεί κάθε επιχείρηση που επιδιώκει να αναπτυχθεί εκτός συνόρων, εξαγωγικά ή επενδυτικά, συμβάλλοντας στην επίλυση των πρακτικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει στη χώρα φιλοξενίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα