INFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε. - Στρατηγική συνεργασία Eurolife ERB με INFORM

Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 09:12
UPD:23:53

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στρατηγική συνεργασία Eurolife ERB με INFORM


Η INFORM υποστηρίζει τεχνολογικά τον ψηφιακό μετασχηματισμό της EUROLIFE ERB

 

Η INFORM ανέλαβε και υλοποιεί για την EUROLIFE ERB τη μετάβαση της έντυπης επικοινωνίας στην ψηφιακή εποχή.

 

Στο πλαίσιο της διαδικασίας/προγράμματος ψηφιακού μετασχηματισμού Eurolife 2.0 ο Όμιλος Eurolife ERB υλοποιεί συνεργασίες που θα συμβάλουν στην περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη των λειτουργιών και υπηρεσιών του Ομίλου. 

 

Ειδικότερα μέσα από τη συνεργασία της INFORM με την Eurolife ERB στο εξής και σταδιακά η δημιουργία όλων των ασφαλιστικών εγγράφων όπως αιτήσεις ασφάλισης κάρτα νοσηλείας ειδοποιητήρια πληρωμών ασφαλιστικά συμβόλαια δηλώσεις παραλαβών και λοιπές επικοινωνίες θα παράγονται ηλεκτρονικά 'on the fly' σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ανεξαρτήτως του τρόπου αξιοποίησής τους (ηλεκτρονική προβολή αποστολή ή εκτύπωση).

 

Η υπηρεσία CCM (Customer Communication Management) της INFORM ήδη εξυπηρετεί σε πραγματικό χρόνο όλα τα online αιτήματα που δημιουργούνται στο νέο portal συνεργατών Εurolife Partners της Eurolife επιστρέφοντας ηλεκτρονικά έγγραφα σε διάφορες μορφές. Ανάλογα με το αίτημα η υπηρεσία δημιουργεί και ενσωματώνει στα έγγραφα ψηφιακή υπογραφή δημιουργεί έγγραφα που περιέχουν στοχευμένη επικοινωνία και επίσης δημιουργεί ειδικά 'e-Dynamic Documents' που περιέχουν διαδραστική πληροφορία προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία επικοινωνίας στο συνεργάτη και τον τελικό πελάτη. Η υπηρεσία επίσης αποθηκεύει και διαχειρίζεται όλα τα έγγραφα μέσα από ειδικό archiving σύστημα. Σταδιακά η υπηρεσία CCM θα εξυπηρετεί όλα τα παραγόμενα έγγραφα ανεξαρτήτως της εφαρμογής από την οποία γίνεται το αίτημα.

 

Ο κ. Σωτήριος Ματσιούλας Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Εργασιών & Εξυπηρέτησης της Eurolife δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την νέα εμπειρία που προσφέρει στους πελάτες και συνεργάτες μας η ηλεκτρονική δημιουργία ασφαλιστικών εγγράφων σε σύγχρονες υποδομές και με νέα διαδραστική μορφή και περιεχόμενο. Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που μας δίνει η λύση της Inform ακόμη περισσότερο προς όφελος των πελατών και των συνεργατών μας».

 

Σχετικά με την INFORM και την AUSTRIACARD

H INFORM ιδρύθηκε το 1897 είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1994 και σήμερα έχει ηγετική παρουσία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη στο χώρο του Information Management με παραγωγικές μονάδες σε Ελλάδα Ρουμανία και Αλβανία. Δραστηριοποιείται διεθνώς και πρωταγωνιστεί στον χώρο της διαχείρισης εντύπων της κατασκευής εντύπων ασφαλείας και του Business Process Outsourcing παρέχοντας υπηρεσίες εκτύπωσης και εμφακέλωσης λογαριασμών ηλεκτρονικής παρουσίασης λογαριασμών και διαχείρισης εκτυπώσεων για Τράπεζες Τηλεπικοινωνίες Δημόσιο Τομέα και Βιομηχανικές/Εμπορικές εταιρείες και απασχολεί σήμερα περίπου 420 εργαζομένους.

 

Είναι μέλος του Ομίλου AUSTRIACARD με έδρα την Αυστρία ο οποίος είναι ένας διεθνής Όμιλος που δραστηριοποιείται στον τομέα του Information Management υπό το εμπορικό σήμα INFORM αλλά και στον τομέα του Digital Security υπό το εμπορικό σήμα AUSTRIACARD διαθέτοντας δύο επιπλέον παραγωγικές μονάδες παραγωγής έξυπνων καρτών ταυτοτήτων κλπ. σε Αυστρία και Ρουμανία υψίστης ασφαλείας δεδομένων πιστοποιημένες από διεθνείς οργανισμούς όπως η Visa η MasterCard η Diners κλπ. καθώς και πέντε κέντρα προσωποποίησης έξυπνων καρτών σε Ελλάδα Αυστρία Πολωνία Ρουμανία και Τουρκία επίσης υψίστης ασφαλείας δεδομένων και πιστοποιημένα από διεθνείς οργανισμούς.

 

Το 2016 ο Όμιλος πραγματοποίησε κύκλο εργασιών 122 εκατομμυρίων ευρώ και EBITDA 115 εκατ. ευρώ απασχολώντας συνολικά περίπου 860 εργαζομένους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.austriacardag.com & www.lykos.gr


 

Σχετικά με την Eurolife ERB

Ο Ασφαλιστικός Όμιλος Eurolife ERB αποτελεί μέλος της Fairfax Financial Holdings Limited και μέσω των εταιρειών του σε Ελλάδα και Ρουμανία σχεδιάζει διαθέτει και προωθεί ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Στην Ελλάδα ο Όμιλος περιλαμβάνει τις εταιρείες Eurolife ERB Α.Ε.Α.Ζ. και Eurolife ERB Α.Ε.Γ.Α και τη μεσιτική ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Α.Ε.Μ.Α.. Κατέχει ηγετική θέση στο bancassurance ενώ παράλληλα συνεργάζεται με ευρύ δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Στη Ρουμανία δραστηριοποιείται με τη Eurolife ERB Asigurari de Viata Eurolife ERB Asigurari Generale. Ο Όμιλος Eurolife ERB επιτυγχάνει σταθερά ισχυρή κερδοφορία διαθέτει υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια που υπερκαλύπτει τις ευρωπαϊκές εποπτικές απαιτήσεις με σκοπό να είναι κάθε στιγμή σε θέση να εκπληρώνει άμεσα τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει για τους ασφαλισμένους του.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eurolife.gr

 

 

 

Στρατηγική συνεργασία Eurolife ERB με INFORM


Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΛΥΚ



Σχολιασμένα