Bayer Ελλάς: Έμπρακτη στήριξη στον Έλληνα παραγωγό

Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018 14:53
UPD:14:59

«Οι ανάγκες του Έλληνα παραγωγού δεν σταματούν στο χωράφι. Η πρόσβασή σε ελκυστικές αγορές, η ιχνηλασιμότητα και η υψηλή εμπορευσιμότητα της παραγωγής του είναι μια συνεχής πρόκληση. Και σε αυτό το πεδίο, η τεχνολογία έρχεται να προσφέρει προσιτές λύσεις, ενδυναμώνοντας έτσι και παραγωγούς μικρότερης κλίμακας», σημείωσε ο Απόστολος Κλοντζάρης.

Τη δέσμευση της Bayer Ελλάς να στηρίξει τον Έλληνα παραγωγό και καταναλωτή υπογράμμισε ο Απόστολος Κλοντζάρης, γενικός διευθυντής του τομέα Επιστήμης Γεωργίας της εταιρείας κατά την 27η Agrotica.

«Οι ανάγκες του Έλληνα παραγωγού δεν σταματούν στο χωράφι. Η πρόσβασή σε ελκυστικές αγορές, η ιχνηλασιμότητα και η υψηλή εμπορευσιμότητα της παραγωγής του είναι μια συνεχής πρόκληση. Και σε αυτό το πεδίο, η τεχνολογία έρχεται να προσφέρει προσιτές λύσεις, ενδυναμώνοντας έτσι και παραγωγούς μικρότερης κλίμακας», σημείωσε.

Ακόμη, γνωστοποίησε ότι η Bayer το 2018 λανσάρει στην ελληνική αγορά δύο νέα ζιζανιοκτόνα, το Cossack Star και το Atlantis Flex, στα οποία ενσωματώνονται δύο καινοτόμες δραστικές ουσίες, οι οποίες παρέχουν υπολειμματική διάρκεια δράσης.

O τομέας Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του παραγωγού με καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα φυτοπροστασίας και κορυφαίες προτάσεις στον τομέα των σπόρων. 

Η Bayer φιλοδοξεί να βάλει τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον στην ελληνική γεωργία, εστιάζοντας ακόμη περισσότερο στις ιδιαίτερες ανάγκες του παραγωγού για μεγιστοποίηση της απόδοσης και της ποιότητας της παραγωγής του, καθώς και της επίτευξης μεγαλύτερων εξαγωγών προς τις αγορές υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Επιπλέον, η αειφορία αποτελεί ένα σαφή στόχο της εμπορικής στρατηγικής της. Μαζί με τους συνεργάτες της αναζητά τρόπους να ενισχύσει τις βιώσιμες πρακτικές στην αγροτική παραγωγή, οδηγώντας την ελληνική γεωργία σε ένα δρόμο κοινωνικά υπεύθυνο, περιβαλλοντολογικά φιλικό αλλά και οικονομικά βιώσιμο για τους Έλληνες παραγωγούς. 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα