British Airways: Στην Action oι δημόσιες σχέσεις στις αραβικές χώρες

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2006 13:12

Η Action Global Communications αναδείχθηκε νικήτρια του διεθνούς διαγωνισμού της British Airways για τις δημόσιες σχέσεις της αεροπορικής εταιρείας στη Μέση Ανατολή, και τη Νοτιοανατολική Ασία. Έτσι, σήμερα η Action είναι η επίσημη εταιρία δημοσίων σχέσεων της British Airways σε περισσότερες από 35 χώρες σε τρεις ηπείρους, καλύπτοντας περίπου το 50% του παγκόσμιου δικτύου της αεροπορικής εταιρείας.

Η συμφωνία που υπεγράφη, καλύπτει όλες τις αραβικές χώρες του Περσικού Κόλπου (ΗΑΕ, Κουβέιτ, Μπαχρέιν, Κατάρ, Ομάν και Σαουδική Αραβία), την Ινδία, το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν, ενώ η Action είναι ήδη εδώ και πολλά χρόνια η εταιρεία δημοσίων σχέσεων της British Airways στις υπόλοιπες χώρες της Μέσης Ανατολής, Λίβανο, Ιορδανία, Ιράν, Αίγυπτο, Μαρόκο και Τυνησία.

Σημειώνεται, ότι η Action Global Communications εκπροσωπεί εδώ και χρόνια την British Airways σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Κροατία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουκρανία, Ρωσία, στις χώρες του Καυκάσου και της Κεντρικής Ασίας και στις χώρες της Βαλτικής.

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της British Airways για την Ασία και την περιοχή του Ειρηνικού, κα ¶μπι Μουρ, δήλωσε ότι η απόφαση της εταιρείας βασίστηκε στο εκτενές δίκτυο της Action Global Communications, που επιτρέπει στην αεροπορική εταιρεία να ενοποιήσει τις επικοινωνιακές της δραστηριότητες και στηρίχθηκε στην πολυετή και επιτυχημένη συνεργασία με την ίδια εταιρία σε άλλες περιοχές του κόσμου.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Action Global Communications κ. Τόνι Χριστοδούλου, δήλωσε σχετικά:

«Η επιλογή του δικτύου μας στη Μέση Ανατολή και στην Ν.Α. Ασία από μια εκ των δημοφιλέστερων αεροπορικών εταιρειών στον κόσμο είναι το επιστέγασμα της ραγδαίας ανάπτυξης των επιχειρησιακών μας δυνατοτήτων στην περιοχή και αποτελεί σφραγίδα ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε στην ΒΑ και στους υπόλοιπους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο.»

Η Action Global Communications χειρίζεται επίσης τον παγκόσμιο λογαριασμό δημοσίων σχέσεων της πετρελαϊκής εταιρείας της Αυστρία OMV, η οποία δραστηριοποιείται σε 13 ευρωπαϊκές χώρες και στο Πακιστάν.

Η θυγατρική του ομίλου στην Ελλάδα, Action PR Hellas, χειρίζεται τις δημόσιες σχέσεις των British Airways, Fujitsu Siemens, Indesit Company, Orange Business Services, Mobil, Εκθέσεις Ποσειδώνια, Navigator (Royal Caribbean Cruises, Celebrity Cruises, Silversea Cruises), Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού, συντονίζει το επικοινωνιακό πρόγραμμα των Καταστημάτων Γερμανός σε Βουλγαρία, Ρουμανία, είναι υπεύθυνη για τους οικονομικούς ισολογισμούς της ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ενώ πρόσφατα αναδείχθηκε νικήτρια στον διαγωνισμό που διενέργησε η EADS (μητρική των Eurofighter, Airbus, κλπ).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα