Πάνω από 117 εκατ. συνδρομητές στη Netflix

2017: Απέδωσαν τα original προγράμματα
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 11:30

Από την έντυπη έκδοση 

Το φράγμα των 117 εκατομμυρίων συνδρομητών κατάφερε να ξεπεράσει το 2017 η Netflix, με την εντυπωσιακή άνοδο να καταδεικνύει ότι οι επενδύσεις της εταιρείας σε original προγράμματα αποδίδει καρπούς.

Στη διάρκεια του τριμήνου έως τα τέλη Δεκεμβρίου, η Netflix απέκτησε τον αριθμό-ρεκόρ 8,3 εκατομμυρίων συνδρομητών, με τα 6,36 εκατομμύρια εκτός ΗΠΑ. Οι θεατές είχαν ως πόλο έλξης τους νέους κύκλους τηλεοπτικών σειρών όπως η σειρά «Τhe Crown». Παρ’ όλα αυτά, η εταιρεία αναγκάστηκε να διαγράψει 39 εκατομμύρια δολάρια εξαιτίας περιεχομένου που δεν μεταδόθηκε, σε μια έμμεση αναφορά στον ηθοποιό Κέβιν Σπέισι.

Η Netflix έκοψε δεσμούς με τον αστέρα της σειράς «Ηοuse of Cards» -μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες- αφότου ο Σπέισι κατηγορήθηκε πέρυσι για σεξουαλική παρενόχληση.

Η εταιρεία προσωρινά ανέστειλε την παραγωγή του «House of Cards», ώστε να διαγράψει τον χαρακτήρα που υποδυόταν ο Σπέισι, ενώ αποφάσισε να μην κυκλοφορήσει την ταινία «Gore», στην οποία πρωταγωνιστούσε ως ο ομώνυμος συγγραφέας (Gore Vidal).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα