Την παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού ως πολιτικώς ενάγουσα, ζήτησε ο υπ. Ανάπτυξης

Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2006 15:36

Την παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού στην υπόθεση της ΜΕΒΓΑΛ ως πολιτικώς ενάγουσα, ζήτησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας, από τον πρόεδρο της Επιτροπής, Σπύρο Ζησιμόπουλο, κατά τη σημερινή τους συνάντηση.

Παράλληλα ο υπουργός Ανάπτυξης και ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γιάννης Παπαθανασίου απέστειλαν αίτημα στον πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για να παρέμβει και το Δημόσιο ως πολιτικώς ενάγων στην υπόθεση.

Κατά τη σημερινή συνάντηση ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού ενημέρωσε του κ.κ. Σιούφα και Παπαθανασίου για όλα τα θέματα τα οποία αφορούν την πορεία και το έργο της Επιτροπής μετά την υπόθεση η οποία βρίσκεται στη Δικαιοσύνη.

Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΝ δήλωσε ότι στηρίζει το έργο της Επιτροπής, υπογραμμίζοντας πως δεν θα επιτρέψει λοξοδρομήσεις και σκιές στο έργο της και την αποστολή της.

Επίσης ζήτησε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού να προχωρήσει στην ταχύτερη έκδοση των αποφάσεων και να επιταχύνει τον επανέλεγχο των εισηγήσεων που έγιναν από τη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού το επίμαχο διάστημα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα