Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Εκποιήσεις μετοχών

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2006 10:12

Α. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με την Απόφαση 517/15.9.2006 του Γενικού Διευθυντή της αποφάσισε :

1. Τη χορήγηση άδειας προς την επισπεύδουσα ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. για την εκποίηση των εξής κατασχεμένων μετοχών κυριότητας Σταμάτη Καλαμπόγια του Παντελή: - 1.000 κοινών ονομαστικών έκδοσης της εταιρείας με την επωνυμία ΔΙΕΚΑΤ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ. - 2.330 κοινών ονομαστικών έκδοσης της εταιρείας με την επωνυμία ΝΤΙΟΝΙΚ ΑΕ.

2. Το διορισμό της εταιρείας ΒΕΤΑ Α.Χ.Ε. ως το αρμόδιο μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη διενέργεια της εκποίησης των συγκεκριμένων μετοχών.

3. Η εκποίηση των μετοχών θα διενεργηθεί στο Τμήμα Λειτουργίας ΟΑΣΗΣ του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις 2 Οκτωβρίου 2006, ημέρα Δευτέρα, κατά τα οριζόμενα στην Εγκύκλιο 28/15.2.2006 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και στο άρθρο 99 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, παρουσία της υπαλλήλου επί του πλειστηριασμού, κ. Μαριάνθης Ασημακοπούλου, συμβολαιογράφου Αθηνών, και της υπαλλήλου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κ. Ελένης Ρούσσου, ή των νόμιμων αναπληρωτών τους αντίστοιχα. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών, όπως έχει οριστεί από την επισπεύδουσα, δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του πέντε τοις εκατό (5%). 4. Το Μέλος οφείλει αυθημερόν να ενημερώσει το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών για το αποτέλεσμα της εκποίησης.

Β. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με την Απόφαση 518/15.9.2006 του Γενικού Διευθυντή της αποφάσισε:

1. Τη χορήγηση άδειας στην επισπεύδουσα τράπεζα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Λ.Τ.Δ. για την εκποίηση των εξής μετοχών κυριότητας κ. Διονυσίου Παναγόπουλου του Γεωργίου: - 6.500 κοινών ονομαστικών μετοχών έκδοσης της εταιρείας με την επωνυμία LAVIPHARM AE, - 4.250 κοινών ονομαστικών μετοχών έκδοσης της εταιρείας με την επωνυμία ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΕΕΧ.

2. Το διορισμό της εταιρείας PRAXIS INTERNATIONAL Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ. ως το αρμόδιο μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη διενέργεια της εκποίησης των συγκεκριμένων μετοχών.

3. Η εκποίηση των μετοχών θα διενεργηθεί στο Τμήμα Λειτουργίας ΟΑΣΗΣ στις 5 Οκτωβρίου 2006, ημέρα Πέμπτη, κατά τα οριζόμενα στην Εγκύκλιο 28 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και στο άρθρο 99 του Κανονισμού του Χ.Α., παρουσία της υπαλλήλου επί του πλειστηριασμού, κας Ουρανίας Καϋμενάκη, συμβολαιογράφου Αθηνών, και της υπαλλήλου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κας Ελένης Ρούσσου, ή των νόμιμων αναπληρωτών τους αντίστοιχα. Η τιμή εκκίνησης δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του δύο τοις εκατό (2%). 4. Το Μέλος οφείλει αυθημερόν να ενημερώσει το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών για το αποτέλεσμα της εκποίησης.

Γ. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με την Απόφαση 519/15.9.2006 του Γενικού Διευθυντή της αποφασίζει:

1. Τη χορήγηση άδειας για την εκποίηση 3.344 κοινών ονομαστικών μετοχών έκδοσης της εταιρείας με την επωνυμία ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Λ.Τ.Δ. κυριότητας Φώτιου Κατσιάδα του Κωνσταντίνου με επίσπευση της τράπεζας ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ.

2. Το διορισμό της εταιρείας MARKET Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ. ως το αρμόδιο μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη διενέργεια της εκποίησης των συγκεκριμένων μετοχών.

3. Η εκποίηση των μετοχών θα διενεργηθεί στο Τμήμα Λειτουργίας ΟΑΣΗΣ του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις 5 Οκτωβρίου 2006, ημέρα Πέμπτη, κατά τα οριζόμενα στην Εγκύκλιο 28 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και στο άρθρο 99 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, παρουσία της υπαλλήλου επί του πλειστηριασμού, κ. Αικατερίνης Γεροστάθη, συμβολαιογράφου Αθηνών, και της υπαλλήλου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κ. Ελένης Ρούσσου, ή των νόμιμων αναπληρωτών τους αντίστοιχα. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%). 4. Το Μέλος οφείλει αυθημερόν να ενημερώσει το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών για το αποτέλεσμα της εκποίησης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα