Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2006 10:37

Emporiki Investment Bank: «Κατεύθυνση από τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, τα οποία αναμένεται ότι θα ξεκινήσουν με θετικό πρόσημο, θεωρούμε ότι θα αναζητήσει η ελληνική αγορά κατά τη σημερινή συνεδρίαση, ελλείψει σημαντικών ειδήσεων στο εσωτερικό».

Aspis Bank: «Οι ανησυχίες για πιθανή επιβράδυνση της αµερικανικής οικονοµίας και οι επιπτώσεις που αυτή θα έχει στην παγκόσµια οικονοµία, επηρέασαν αρνητικά τις διεθνείς αγορές την Παρασκευή και το ίδιο αναµένεται να συµβεί και σήµερα. Τάσεις συσσώρευσης θεωρούµε ότι θα υπάρξουν και στην εγχώρια αγορά καθώς δεν υπάρχουν σηµαντικά εταιρικά νέα».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά παρουσίασε και αυτή πτωτικές τάσεις με τον δείκτη FTSE\ASE 40 να ακολουθεί ανοδική πορεία δημιουργώντας εκπλήξεις. Οι μετοχές της ΕΤΕ, ΕΥΡΩΒ και ΟΠΑΠ πραγματοποίησαν άνω του 40% του συνολικού τζίρου της αγοράς. Για σήμερα παραμένουμε επιφυλακτικοί αναμένοντας τις εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο. Οι μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης και ειδικότερα ο τραπεζικός κλάδος πρέπει να βρεθούν στο πρώτο πλάνο ενδιαφέροντος».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα