Elinoil: Νέος γενικός διευθυντής

Πώληση του 63% της EΛΙΝ Βιοκαύσιμα
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2006 15:43

Την ανάθεση των καθηκόντων του γενικού διευθυντή στον κ. Ιωάννη Αληγιζάκη, διευθυντή εσωτερικής αγοράς, αποφάσισε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας Elinoil.

Παράλληλα, αποφάσισε να εισηγηθεί στη γενική συνέλευση την εκλογή του κ. Αληγιζάκη ως μέλους του διοικητικού συμβουλίου. Μετά την παραπάνω έγκριση, το διοικητικό συμβούλιο προτίθεται να συγκροτηθεί σε σώμα, με νέα σύνθεση. Συγκεκριμένα, ο κ. Χάρης Κυνηγός μέχρι τώρα πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος θα παραιτηθεί από Διευθύνων Σύμβουλος και θα παραμείνει Πρόεδρος Δ.Σ. Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου θα αναλάβει ο κ. Ιωάννης Αληγιζάκης. Ο κ. Ιωάννης Κουρούκλης θα παραμείνει μέλος και θα παραιτηθεί από τη θέση του Αντιπροέδρου Δ.Σ., την οποία θα αναλάβει ο κ. Γιώργος Τσούνιας.

Τέλος, το δ.σ. της εταιρείας αποφάσισε να εισηγηθεί στη γενική συνέλευση την πώληση του 63% του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής της εταιρείας ΕΛΙΝ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ ΑΕ αντί τιμήματος 3.465.000 ευρώ στους κ.κ. Γιάννη Κουρούκλη, Λευτέρη Αντωνακόπουλο και Στέφανο Κυνηγό.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΙΝ



Σχολιασμένα