Νέες υπηρεσίες από την Globul

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2006 09:27

Νέες υπηρεσίες προς τους πελάτες της παρουσίασε κατά την προχθεσινή έναρξη της διεθνούς έκθεσης της Φιλιππούπολης η θυγατρική της Cosmote στη Βουλγαρία, Globul.

Η εταιρεία ξεκίνησε την προσφορά των πρώτων υπηρεσιών που βασίζονται στο δίκτυο UMTS τρίτης γενιάς, το οποίο προς το παρόν καλύπτει τις περιοχές της Σόφιας, Φιλιππούπολης, Βάρνα και Μπουργκάς, ενώ έως τα τέλη Οκτωβρίου προβλέπεται να καλύπτει το 33% του συνολικού πληθυσμού της χώρας.

Η υπηρεσία «βίντεο συνομιλία» είναι προς το παρόν δυνατή μόνο μεταξύ των συνδρομητών της Globul. Ωστόσο, μέσα στις επόμενες ημέρες η εταιρεία θα υπογράψει σχετική συμφωνία με την Mobiltel.

Η υπηρεσία «3G GLOBUL Connect Center» επιτρέπει στους καταναλωτές να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα ποιοτική σύνδεση στο διαδίκτυο, δυνατότητα αποστολής SMS από υπολογιστή, σίγουρη πρόσβαση σε εσωτερική εταιρική πληροφόρηση και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και συνεχή επαφή με συναδέλφους και πελάτες.

Επίσης, η Globul παρουσίασε για πρώτη φορά στη βουλγαρική αγορά κινητής τηλεφωνίας τα «δωρεάν λεπτά σε προπληρωμένο πακέτο». Πιο συγκεκριμένα, με την αγορά του βασικού πακέτου «b-connect EXTREME» έναντι 9,99 λεβ οι χρήστες προπληρωμένων υπηρεσιών εκτός από τον προβλεπόμενο στο πακέτο χρόνο λαμβάνουν και 320 λεπτά δωρεάν συνομιλίας.

Balkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα