Το υπουργείο Τουρισμού στη διεθνή έκθεση «IT & ME SHOW»

Ολοκληρώθηκε η διεθνής διαδικτυακή διαφημιστική εκστρατεία του ΕΟΤ
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2006 15:46

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «IT & ME SHOW» για τον συνεδριακό τουρισμό, που πραγματοποιείται στο Σικάγο των ΗΠΑ από 26 έως 28 Σεπτεμβρίου, συμμετέχει το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης με περίπτερο στο οποίο μετέχουν 16 ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και 9 tour operators της αμερικανικής τουριστικής αγοράς με προγράμματα για την Ελλάδα.

Το υπουργείο εκπροσωπεί ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Λαμπαδάριος.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η διεθνής διαδικτυακή διαφημιστική εκστρατεία του ΕΟΤ, η οποία περιελάμβανε την προβολή της Ελλάδος σε 12 σημαντικές διεθνείς αγορές.

Η εκστρατεία ξεκίνησε τον Ιούνιο 2006 και πραγματοποιήθηκε στα διεθνή sites του παγκοσμίου δικτύου Yahoo!, καθώς και στους επίσημους δικτυακούς τόπους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Fifa World Cup 2006.

Η δράση «Ημέρα της Ελλάδας» διασφάλισε στον ΕΟΤ ταυτόχρονη και αδιάλειπτη 24ωρη διαφημιστική παρουσία, στις πρώτες σελίδες όλων των Ευρωπαικών sites yahoo!, για τις χώρες: Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία.

Παράλληλα συνεχίστηκε από το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης η αδιάλειπτη καθημερινή διαδικτυακή προβολή της χώρας, σε θεματικές ενότητες υψηλής επισκεψιμότητας, τόσο στο δίκτυο yahoo! όσο και στα επίσημα sites της Fifa. Χώρες προβολής ήταν οι: Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Σουηδία, Δανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αυστρία, Ρωσία και ΗΠΑ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα