Στήριξη στη διοίκηση της ATEBank από Γ. Αλογοσκούφη

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2006 16:34

Με τον διοικητή της Αγροτικής Τράπεζας κ. Δημήτρη Μηλιάκο συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, ο οποίος τον ενημέρωσε για την πορεία της Τράπεζας.

«Το έργο που έχει γίνει στην ΑΤΕ τα τελευταία δυόμισι χρόνια είναι σημαντικό, κάτι που αντανακλάται και στα αποτελέσματά της. Οι επιλογές για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την αναδιάρθρωση της τράπεζας έχουν δικαιωθεί από τις εξελίξεις και χάρις στην ισχυροποίησή της οι αγρότες έχουν πρόσβαση σε χαμηλού κόστους κεφάλαια, σε αντίθεση με το παρελθόν, όταν πλήρωναν επιτόκια μεγαλύτερα από εκείνα που πλήρωναν οι επιχειρήσεις», δήλωσε ο υπουργός μετά τη συνάντηση.

«Η Αξιωματική Αντιπολίτευση, με τη χθεσινή της επίθεση κατά της Διοίκησης της ΑΤΕ στη Βουλή, έδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Η Αξιωματική Αντιπολίτευση θα έπρεπε να απολογείται για την κατάσταση, στην οποία είχε φέρει την ΑΤΕ το 2004 και όχι να ασκεί κριτική σε μία πορεία εξυγίανσης, για την οποία όλοι αναφέρονται θετικά», πρόσθεσε ο κ. Αλογοσκούφης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα