Αντιδράσεις για την αναθεώρηση ΑΕΠ αλά ελληνικά

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2006 20:57
UPD:20:59

«Η μέτρηση του εθνικού εισοδήματος γίνεται με βάση τις επιταγές της ΕΕ. Δεν πρόκειται να γίνει καμία κίνηση αν η Ελλάδα δεν διπλοτσεκάρει τα στοιχεία με την Ε.Ε.», τόνισε ο υφυπουργός Οικονομίας Πέτρος Δούκας, κληθείς, από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Βερελή, να σχολιάσει δηλώσεις του επικεφαλής της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας Μ. Κοντοπυράκη http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/09/27/1245993.htm .

«Η εκπρόσωπος του κ. Αλμούνια δήλωσε ότι ποτέ δεν συζητήθηκε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή τέτοιο πράγμα. Πρέπει να μας απαντήσει αν τις γνωρίζει ο κ. Αλογοσκούφης και αν τις υιοθετεί. Διαφορετικά θα πρέπει να τον παραιτήσει τον κ. Κοντοπυράκη που εκθέτει διεθνώς τη χώρα μας με τέτοιο τρόπο», συμπλήρωσε ο κ. Βερελής.

Η Συντονίστρια Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου έκανε λόγο για «κυβέρνηση της αθλιότητας... Αναθεωρείτε τα στοιχεία http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/09/27/1245929.htm και θα πείτε ότι ως δια μαγείας το κατά κεφαλήν εισόδημα θα το φτάσετε από 75% στο 93% και ότι μειώσατε το έλλειμμα. Ο ελληνικός λαός όμως, σας πήρε χαμπάρι, γιατί πάντα λειτουργείτε μέσα σε κλειστά δωμάτια για το πώς να εξυπηρετήσετε τους φίλους σας».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα