P&G & Ithaca: Κοντά στους κατοίκους της Μάνδρας

Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 23:07
UPD:23:10
EPA/MARK LYONS

Στην προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων της Μάνδρας Αττικής συνδράμει εδώ και δύο εβδομάδες η P&G σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Ithaca, στον απόηχο των πρόσφατων καταστροφών.

Εφοδιάζοντας την κινητή μονάδα για το πλύσιμο ρούχων Ithaca με τα προϊόντα της Ariel και Lenor, η P&G βρέθηκε κοντά στους πληγέντες της Μάνδρας αναλαμβάνοντας επιτόπου το πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων στις οικογένειες που έχουν υποστεί καταστροφές στα σπίτια και τον οικιακό τους εξοπλισμό.

Το περασμένο Σάββατο, βρέθηκαν κοντά τους και εργαζόμενοι της εταιρείας για να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους κατοίκους, ενισχύοντας την προσπάθεια μέσα από την προσφορά προϊόντων σπιτιού και προσωπικής υγιεινής. Η στήριξη αυτή θα συνεχιστεί για όσο υπάρχει ανάγκη, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

 «Για σχεδόν 50 χρόνια τα προϊόντα μας, Pampers, Ariel, Always, Lenor, Oral B και πολλά άλλα μπαίνουν καθημερινά στα ελληνικά σπίτια, καλύπτοντας βασικές ανάγκες της οικογένειας όπως το πλύσιμο των ρούχων, τη φροντίδα των μωρών, τη γυναικεία φροντίδα. Τα προϊόντα μας όμως είναι εκεί και στις στιγμές μεγαλύτερης ανάγκης – όταν για παράδειγμα φυσικές καταστροφές όπως οι πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική ανατρέπουν τη ζωή οικογενειών μας μέσα σε λίγες ώρες στερώντας τους από αγαθά όπως είναι οι βασικές συνθήκες υγείας και υγιεινής ακόμα και η  ασφάλεια και θαλπωρή του σπιτιού. Σε αυτές τις περιπτώσεις η συνδρομή μας για τη στήριξη των συναθρώπων μας είναι επιβεβλημένη», δήλωσε σχετικά η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Δέσποινα Πάσσαρη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα