Aλφα Γκρίσιν: Διεύρυνση του σκοπού της εταιρείας

Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2006 15:45

Το πράσινο φως για την τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρείας περί σκοπού έδωσε χθες η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Αλφα Γκρίσιν Infotech.

Ο σκοπός της εταιρείας περιλαμβάνει πλέον την παροχή υπηρεσιών και συμβουλών σε θέματα πωλήσεων, οργάνωσης και ανάπτυξης δικτύων διανομής, προώθησης προϊόντος, στρατηγικής ανάπτυξης και εισαγωγής σε νέες αγορές, λογιστικής παρακολούθησης, χρηματοδότησης και μισθοδοσίας και την παροχή υπηρεσιών αποθήκευσης, διανομής και διαχείρισης αποθήκης.

Η συνέλευση ενέκρινε επίσης την ακύρωση του προσυμφώνου αγοραπωλησίας οικοπέδου ευρισκομένου στην Παιανία Αττικής, συνεπεία απόφασης που είχε ληφθεί κατά την συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της 8ης Μαΐου 2006, δεδομένου του ότι λόγω της αλλαγής των συνθηκών και των πολεοδομικών διατάξεων της περιοχής το προαναφερόμενο οικόπεδο δεν είναι πλέον διαθέσιμο προς πώληση από τους πωλητές. Οι πωλητές είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στην εταιρεία το σύνολο του τιμήματος που τους είχε καταβληθεί, καθώς και το ποσό των 100.000,00 ευρώ ως ποινική ρήτρα.

Αύξηση ονομαστικής αξίας

Η συνέλευση ενέκρινε παράλληλα την αύξησης της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 0,40 ευρώ η κάθε μία σε 0,41 ευρώ η κάθε μία. Ο αριθμός των μετοχών παραμένει ο ίδιος, ενώ αυξάνεται το σημερινό μετοχικό κεφάλαιο από 2.234.500,00 σε 2.290.362,50,(αύξηση κατά το ποσό των 55.862,50 ευρώ) με κεφαλαιοποίηση από το αποθεματικό.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα