Intralot: Νέο λογότυπο

Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2006 13:46

Το νέο της λόγοτυπο παρουσίασε σήμερα η Ιntralot. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το νέο λογότυπο μετουσιώνει τόσο το χαρακτήρα όσο και τη δράση της εταιρείας στο διεθνές περιβάλλον.

Στην παρουσίασή του, ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot Κ. Αντωνόπουλος μίλησε μεταξύ άλλων για τους νέους επιχειρηματικούς στόχους της εταιρείας δηλώνοντας ότι η Intralot συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία διαμορφώνοντας τις εξελίξεις στο χώρο του EnterGaming, αναπτύσσοντας νέα παιχνίδια ψηφιακής ψυχαγωγίας, πλατφόρμες εναλλακτικών δικτύων (π.χ. Internet, iTV, κινητά τηλέφωνα κτλ) και εγκαινιάζοντας νέα, «φυσικά» σημεία πώλησης (Retail Networks).

Όπως ο κ. Αντωνόπουλος τόνισε, το νέο λογότυπο αποτελεί μια απεικόνιση που θα υποστηρίξει στην εντέλεια τους νέους αυτούς στόχους, μια και είναι μοντέρνα και μπορεί εύκολα να αποτυπωθεί στο μυαλό του χρήστη των προϊόντων και υπηρεσιών της INTRALOT.

«Πιστεύουμε ότι και το νέο λογότυπό μας θα αποτελέσει τον οδηγό για την επίτευξη νέων και υψηλότερων στόχων που έχουμε μπροστά μας και δυναμικά θα διεκδικήσουμε», υπογράμμισε ο κ. Αντωνόπουλος.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα