Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Διαγραφή των μετοχών οκτώ εταιρειών

Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2006 15:19

Το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την σημερινή συνεδρίασή του αποφάσισε τη διαγραφή των μετοχών των ακόλουθων εταιρειών: KΕΡΑΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΕ, ΑΛΤΕ ΑΤΕ, ΚΑΖΙΝΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΑΕ, SEAFARM IONIAN AE, ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ ΑΕ, ALFA ALFA ENERGY A.E., ΙΝΤΕΡΣΑΤ και ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ.

Επίσης αποφάσισε την παροχή προθεσμίας έως την 1.12.2006 στις εταιρείες: ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΟΡ-ΦΙΛ Α.Ε.Β.Ε., ΡΑΔΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΗ ΑΕ, ELEPHANT AE και ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ ΑΕ προκειμένου εντός της προθεσμίας αυτής να άρουν τους λόγους που επιβάλλουν τη διαγραφή των μετοχών τους.

Ακόμα η ΕΚ αποφάσισε:

- Την παύση της διαδικασίας διαγραφής των μετοχών της εταιρείας ΟΜΙΛΟΣ ΙΝΤΕΑΛ ΑΒΕΕΔΕΣ καθώς δεν συντρέχουν πλέον οι σχετικοί λόγοι.

- Την έγκριση του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «ΑΚΤΙΒ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΕΕΧ» για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χ.Α.

- Το διορισμό χρηματιστηριακών εκπροσώπων στις εταιρείες «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ», «MAGNA TRUST ΑΧΕΠΕΥ», «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ) Λτδ», «SHARELINK SECURITIES & FINANCIAL SERVICES Ltd», «MEGA EQUITY SECURITIES & FINANCIAL SERVICES PUBLIC Ltd» και «ATLANTIC SECURITIES Ltd».

- Τη χορήγηση άδειας λειτουργίας Α.Ε.Ε.Δ. στις υφιστάμενες Ανώνυμες Εταιρείες Λήψης και Διαβίβασης Εντολών (Α.Ε.Λ.Δ.Ε.) ΒΟΛΟΣ με έδρα το Βόλο, ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΑΞΙΩΝ με έδρα τα Γιάννενα, ΤΡΙΑΙΝΑ με έδρα την Αθήνα, ΥΨΙΛΟΝ με έδρα την Αθήνα, TACTIX με έδρα την Κηφισιά, ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΣ με έδρα την Λάρισα, INFOTRUST με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ΕΥΡΩ-ΠΙΣΤΗ με έδρα τη Νίκαια, PRIME με έδρα την Πάτρα, ΖΩΤΟΣ με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ΕΥΡοβολή με έδρα την Καρδίτσα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα