Την 1η Δεκεμβρίου το Interactive Marketing Conference

Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2006 18:15

Την 1η Δεκεμβρίου 2006 θα διεξαχθεί το Interactive Marketing Conference 2006, το πέμπτο ετήσιο συνέδριο για το Marketing και την Επικοινωνία στα Διαδραστικά Μέσα, όπως ανακοίνωσε το IAB Hellas.

To συνέδριο θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού (οδός Πειραιώς 254, κτίριο 7, Ταύρος).

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το Interactive Marketing Conference 2006 αποτελεί το μοναδικό συνέδριο στην Ελλάδα για την διαδραστική διαφήμιση συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο το ενδιαφέρον ανώτερων και ανώτατων στελεχών του χώρου της Διαφήμισης, του Marketing, της Επικοινωνίας και των Νέων Μέσων (Internet, Mobile, IPTV) γενικότερα.

Το συνέδριο έχει καθιερωθεί ως το ετήσιο σημείο συνάντησης του προκειμένου να ενημερωθούν, να παρουσιάσουν, να αναλύσουν αλλά και να συμμετάσχουν στον διάλογο για τις δυνατότητες του διαδραστικού marketing και την ανάπτυξη της χώρας σύμφωνα με τα πρότυπα που τίθενται διεθνώς.

Το φετινό συνέδριο θα είναι αφιερωμένο σε Interactive Marketing Success Stories για Web Advertising, Search Engine Marketing, Online PR, Mobile Marketing, eMail Marketing, Web 2.0, Blog Marketing, κ.ά. από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ανάμεσα στους ομιλητές, εκτός άλλων, θα υπάρξουν παρουσιάσεις από στελέχη εταιρειών που έχουν τρέξει πετυχημένες interactive ενέργειες στο Internet αλλά και από πρωτοπόρες εταιρείες του χώρου όπως οι εταιρείες Yahoo, Google, MSN, Doubleclick, Omniture και Initiative Group France, που θα μας μεταφέρουν τη διεθνή εμπειρία τους και θα μας αναλύσουν θέματα στρατηγικής όσον αφορά σε ζητήματα της αναπτυσσόμενης αγοράς του Interactive Marketing.

Επίσης, θα μιλήσουν και στελέχη του IAB Europe και πιο συγκεκριμένα του IAB Βελγίου και της Μεγάλης Βρετανίας, θα παρουσιάσουν θέματα success stories από τις χώρες τους.

Η διοργάνωση του συνεδρίου γίνεται σε συνεργασία με το MarketingWeek Conferences.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα