ATEbank: Επέκταση στην καταναλωτική πίστη

Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2006 16:38

Στο χώρο των καταναλωτικών δανείων και των πιστωτικών καρτών επεκτείνει τις δραστηριότητές της η ATEbank. Σύμφωνα με ανακοίνωση της τράπεζας, η προσπάθεια αυτή εστιάζεται σε πέντε άξονες :

- Δημιουργία νέας διεύθυνσης με αντικείμενο την ανάπτυξη της Καταναλωτικής πίστης. Επικεφαλής της νέας διεύθυνσης τοποθετείται έμπειρο στέλεχος από την αγορά εξειδικευμένο στο αντικείμενο της καταναλωτικής πίστης. Πρόκειται για τον κ. Νικόλαο Καμμένο, ο οποίος μέχρι σήμερα ήταν Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής στην Εθνική Τράπεζα και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΘΝΟΚΑΡΤΑ Α.Ε. Ο κ. Καμμένος έχει επίσης διατελέσει ανώτατο στέλεχος στην Banc Post – E.F.G. Ρουμανίας, στην FIAT Credit Hellas, και στην Citibank. Παράλληλα θα του ανατεθούν καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στην Εταιρία ΑΤΕKάρτα του Ομίλου ΑΤΕbank.

- Οργανωτικές αλλαγές, οι οποίες θα υποστηρίξουν τη συντονισμένη προώθηση πωλήσεων.

- Βελτίωση των υποδομών ώστε να διασφαλιστεί άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών στα καταστήματά της και ταυτόχρονα ασφαλής πιστωτική επέκταση του Οργανισμού.

- Στενή συνεργασία με την ΑΤΕ Κάρτα, με στόχο το σχεδιασμό πλήρους χαρτοφυλακίου συμπληρωματικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.

- Ολοκλήρωση του Μηχανογραφικού της Κέντρου, όπου θα εγκατασταθούν στο πλέον σύγχρονο τεχνολογικά περιβάλλον, τόσο τα κεντρικά συστήματα της Τράπεζας όσο και οι υποδομές για την υποστήριξη της ΑΤΕ Κάρτα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα