Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2006 09:52

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά ως η δεύτερη αγορά μαζί με της Γερμανίας ακολούθησαν πτωτική κίνηση, αποδεικνύοντας ότι είναι περισσότερο ευαίσθητες σε ειδήσεις που μπορούν να επιδράσουν την πορεία των μετοχών. Επειδή η εβδομάδα ξεκίνησε αρκετά νευρικά δεν θα ήμασταν τόσο απόλυτοι στην εκφορά απόψεων για την πορεία της αγοράς. Περισσότερο συνίσταται υπομονή για τη συνέχεια και παρατηρητικότητα».

Aspis Securities: «Οι µετοχές της τεχνολογίας ενισχύθηκαν χθες στις ΗΠΑ καθώς η Google ανακοίνωσε εξαγορά. Οι ευρωπαϊκές αγορές κινήθηκαν επίσης ανοδικά, καθώς οι µετοχές των εταιριών πετρελαιοειδών ενισχύθηκαν µετά την ανακοίνωση της πυρηνικής δοκιµής της Νότιας Κορέας. Θεωρούµε πιθανή τη συνέχιση των ανοδικών τάσεων στις ευρωπαϊκές αγορές σήµερα. Αναλόγως αναµένουµε να κινηθεί και η εγχώρια αγορά».

Euroxx: «Οριακά χαμηλότερα κατά 0,15% έκλεισε ο Γενικός Δείκτης Τιμών της Σοφοκλέους στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, με την αξία συναλλαγών μόλις να υπερβαίνει τα 220 εκ €… Οι ευρωπαϊκοί δείκτες εκτός του DAX έκλεισαν σε θετικό έδαφος, ενώ και οι Αμερικανικές αγορές σημείωσαν οριακά κέρδη αγνοώντας τους γεωπολιτικούς κινδύνους από τη διακήρυξη της Βόρειας Κορέας για την δοκιμή πυρηνικής βόμβας. Για σήμερα αναμένεται η χρονοσειρά του ΧΑ να κινηθεί σταθεροποιητικά με το βλέμμα στραμμένο στις Ευρωπαϊκές αγορές».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα