Αυτόματοι πωλητές: Και φυσικός  χυμός πορτοκάλι από το ΘΕΣγάλα

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 15:48
SOOC/Nikos Libertas

Από την έντυπη έκδοση 

Του  Γ. Χατζ.

Φυσικό χυμό πορτοκάλι, εκτός από φρέσκο γάλα, μπορούν να βρίσκουν πλέον οι καταναλωτές στους αυτόματους πωλητές του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, ο οποίος μετά τη δημιουργία των συνεταιριστικών γωνιών «ΘΕΣγάλα συν» και την είσοδο στο Franchise, επεκτείνει κι άλλο το εύρος των δραστηριοτήτων του.

Ο χυμός πορτοκάλι «θες» παράγεται από φρεσκοστυμμένα πορτοκάλια, από επιλεγμένες ποικιλίες παραγωγών της Λακωνίας και της Αργολίδας. Στους αυτόματους πωλητές διατίθεται παστεριωμένος, δεν παράγεται από συμπύκνωμα (NFC) και είναι ό,τι πιο κοντινό στο φρεσκοστυμμένο χυμό.

Έτσι οι καταναλωτές θα μπορούν να βρίσκουν στο δίκτυο καταστημάτων Αυτόματων Πωλητών φρέσκο παστεριωμένο γάλα σε δύο τύπους (πλήρες και ελαφρύ) και στον τρίτο πωλητή φρέσκο παστεριωμένο χυμό πορτοκάλι, τον οποίο -όπως και στο φρέσκο γάλα- θα μπορούν να προμηθεύονται σε δύο ποσότητες, του ενός και του μισού λίτρου.

Από παραγωγούς Λακωνίας-Αργολίδας
Η νέα καινοτομία του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα με τον φρέσκο χυμό πορτοκαλιού στους αυτόματους πωλητές εντάσσεται στο πλαίσιο του πλάνου επέκτασης του συνεταιρισμού σε νέα προϊόντα, ενώ ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία στους παραγωγούς της Λακωνίας και της Αργολίδας να διαθέτουν τα προϊόντα τους μέσω του δικτύου καταστημάτων του ΘΕΣγάλα.

Σε ό,τι αφορά το νέο project με τις συνεταιριστικές γωνιές, ήδη στη Θεσσαλονίκη δέκα σημεία με ΑΤΜ έχουν μετεξελιχθεί σε παντοπωλεία υπό το brand «ΘΕΣγάλα συν», τα πέντε εκ των οποίων μέσω franchise. Το σχέδιο προχωράει και στην Αθήνα, καθώς την άλλη εβδομάδα δύο νέες γωνιές τροφίμων θα κάνουν την εμφάνισή τους στους χώρους του ΘΕΣγάλα σε Αγία Παρασκευή και Ηλιούπολη, όπου μέχρι πρότινος υπήρχαν μόνο οι αυτόματοι πωλητές.                                  



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα