Γεύση από Ελλάδα στον ΟΗΕ

Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2006 16:27

Φεστιβάλ ελληνικού φαγητού μέχρι τις 20 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, με την ευκαιρία της συμμετοχής της χώρας μας στο Συμβούλιο Ασφαλείας.

Παρουσία διπλωματών, στελεχών των μονίμων αντιπροσωπειών, αξιωματούχων των Ηνωμένων Εθνών και εκπροσώπων της ελληνοαμερικανικής κοινότητας πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί τα εγκαίνια του Φεστιβάλ στο εστιατόριο του διεθνούς Οργανισμού.

Μέσα στα πλαίσια του φεστιβάλ, διοργανώνεται η παρουσίαση: "Γεύση από Ελλάδα από τα κορυφαία εστιατόρια της Νέας Υόρκης", μια γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας που ξεκινά στις 16 Οκτωβρίου μέχρι τις 18 Νοεμβρίου και συμμετέχουν συνολικά 25 εστιατόρια στο Μανχάταν. Η όλη προσπάθεια είναι υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού.

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει, εκτός από γνωστά ελληνικά εστιατόρια και κάποια από τα πιο πρωτοποριακά αμερικανικά και μεσογειακά εστιατόρια της πόλης της Νέας Υόρκης.

Το φεστιβάλ "Γεύση από Ελλάδα" αποτελεί μέρος μιας παγκόσμιας καμπάνιας που ονομάζεται "κέρασμα", τον ελληνικό τρόπο έκφρασης φιλοξενίας και φιλίας.

AΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα