Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2006 09:56

Praxis Securities: «Νευρικότητα αναμένεται και κατά τη σημερινή συνεδρίαση με την αγορά να αδυνατεί να κινηθεί σε αισθητά υψηλότερα επίπεδα τιμών ως αποτέλεσμα αφενός της έλλειψης σημαντικής ειδησεογραφίας από το εγχώριο περιβάλλον και αφετέρου της αναμονής για την έναρξη ανακοίνωσης των εταιρικών αποτελεσμάτων 9μήνου».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά ξεπερνώντας και του πλέον αισιόδοξους, βοηθούμενη και από φήμες εξαγοράς του Χ.Α. από διεθνή χρηματιστήριο, κινήθηκε έντονα ανοδικά. Από τις μετοχές ΕΤΕ, ΠΕΙΡ, ΑΛΦΑ και ΚΟΣΜΟ πραγματοποίησαν άνω του 45% του συνολικού όγκου συναλλαγών. Όπως ανέφεραν σήμερα σε διαψεύσεις τόσο η MARFIN FG όσο και τα Ελληνικά Χρηματιστήρια “Συνιστούμε στο επενδυτικό κοινό, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό απέναντι στις φήμες”».

Euroxx: «Κέρδη 0,15% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης Τιμών της Σοφοκλέους, σε μια σταθεροποιητική συνεδρίαση όπου ο Γενικός δείκτης κατάφερε να διατηρήσει το επίπεδο των 4000 μονάδων, δημιουργώντας μια σημαντική βάση για την πλαγιοανοδική κίνηση έχει ξεκινήσει… Για σήμερα αναμένεται η χρονοσειρά τιμών του ΧΑ να κινείται σε στενό εύρος τιμών».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα