Famar: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Ίαν Moύιρ

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 13:13
UPD:13:13
Wikimedia Commons

Τον διορισμό του Ίαν Moύιρ στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου ανακοίνωσε η Famar, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή και στην ανάπτυξη φαρμακευτικών προϊόντων καθώς και προϊόντων ομορφιάς.

Ο κ. Ίαν Moύιρ αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα στις 20 Νοεμβρίου.

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία ήταν μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής της Aesica Pharmaceutical και πρόεδρος της Catalent Pharma παγκοσμίως. Πριν από αυτό, κατείχε υψηλές θέσεις στο Cardinal Health EU και στο Swindon Site. 

O πρόεδρος της Famar Τζον Ντέιβισον, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για ένα σημαντικό βήμα για την ανάκαμψη της εταιρείας, σημειώνοντας ότι ο κ. Μούιρ πρόκειται να ηγηθεί της ανάπτυξης του νέου επιχειρηματικού σχεδίου, το οποίο εστιάζει στην ανάκτηση της εμπιστοσύνης των πελατών της εταιρείας. 

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα ενταχθώ στο δυναμικό της Famar, και ανυπομονώ να οδηγήσω την εταιρεία στην ανάκαμψη» δήλωσε από τη δική του πλευρά ο νέος διευθύνων σύμβουλος. «Έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας, όμως οδεύουμε προς την σωστή κατεύθυνση. Η εταιρεία έχει την υποστήριξη των μετόχων και εγώ θα μπορώ να στηριχθώ στην εμπειρία και στο ταλέντο της ομάδας» πρόσθεσε.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα