Υπ. Τουρισμού: Υψηλότερη η ζήτηση για το 2018 από τη Βρετανία

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 17:22
UPD:17:31
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Υψηλότερη είναι η ζήτηση για το 2018 από τη Βρετανία για την Ελλάδα, όπως προέκυψε από τις συναντήσεις της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση WTM του Λονδίνου για την προώθηση και προβολή της Ελλάδας στη βρετανική αγορά για το 2018.

Σύμφωνα με το υπουργείο Τουρισμού, καταγράφεται επίσης σημαντικό ενδιαφέρον για την προώθηση νέων προορισμών.

Σε συνέχεια των επαφών με τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς Ομίλους, μεταξύ των οποίων η TUI, η Τhomas Cook και η JET2 καθώς αεροπορικών εταιρειών, που προχωρούν σε αύξηση των τουριστικών πακέτων τους το 2018, η κ. Κουντουρά συναντήθηκε και με τους επικεφαλής των εξειδικευμένων ταξιδιωτικών γραφείων Sunvil Holidays, Planet Holidays, Ionian and Aegean Island Holidays, Cyplon Holidays, Hidden Greece, Neilsonκαι Olympic Holidays.

Συζητήθηκαν τα σχέδια για την επόμενη χρονιά, που περιλαμβάνουν την ένταξη νέων ελληνικών προορισμών στα προγράμματα τους στη βρετανική τουριστική αγορά, και θεματικών τουριστικών προϊόντων.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η υπουργός Τουρισμού συναντήθηκε με υπουργούς άλλων χωρών, ενώ συνομίλησε με τους εκθέτες- εκπροσώπους περιφερειών, ταξιδιωτικών γραφείων και τουριστικών επιχειρήσεων- οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τα αποτελέσματα των επαφών τους με παράγοντες της βρετανικής τουριστικής αγοράς.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα