Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2006 17:20

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε.

Β’ Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 30/10/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:30, στη Μυτιλήνη, στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου ΑΡΙΩΝ, Σμύρνης 9, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών, συνολικού ύψους μέχρι 93,5 εκατ. ευρώ. 2. Περιορισμός ή κατάργηση (μερική ή ολική) του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων κατά το άρθρο 13 παρ.6 Κ.Ν. 2190/20. 3. Εκχώρηση εξουσίας προς το Διοικητικό Συμβούλιο για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ.1 εδαφ. β και γ του Κ.Ν. 2190/20. 4. Τροποποίηση άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας και κωδικοποίησή του. 5. Τροποποίηση θέσπισης προγράμματος διαθέσεως μετοχών στα μέλη του Δ.Σ. και στο προσωπικό της Εταιρείας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν Εταιρειών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 § 9 του Κ.Ν.2190/20, όπως ισχύει. 6. Τροποποίηση των όρων έκδοσης του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου. 7. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στη Γενική Συνέλευση οφείλουν, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης, να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας (Ελ. Βενιζέλου 5, Μυτιλήνη, τηλ 22510-26212, Φαξ 22510-28690) τις βεβαιώσεις δέσμευσης των μετοχών τους από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, σύμφωνα με το καταστατικό και τον νόμο, καθώς και τα πληρεξούσια των Αντιπροσώπων τους.

ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 07/11/2006, ημέρα Τρίτη και ώρα 16:00, στα Γραφεία της Εταιρίας, Πανεπιστημίου 39, γραφείο 501, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας κατά ποσό 9.423.648,34 ευρώ με συμψηφισμό ισόποσων ζημιών παρελθουσών χρήσεων. 2. Αύξηση Μετοχικού κεφαλαίου κατά ποσό 9.423.648,34 ευρώ με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο και εκτάκτων φορολογημένων αποθεματικών. 3. Τροποποίηση του άρθρου περί μετοχικού κεφαλαίου του Καταστατικού της Εταιρίας συνεπεία των ως άνω αποφάσεων και κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο. 4. Διάφορα θέματα και Ανακοινώσεις. Oι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση, πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές για τις οποίες επιθυμούν να ψηφίσουν, που βρίσκονται στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), μέσω του Χειριστή τους (σε περίπτωση που οι εν λόγω μετοχές είναι καταχωρημένες στον Ειδικό Λογαριασμό μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών Α.Ε.) και να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρίας και στην Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Μετόχων της Περσεύς Προϊόντα Ειδικής Διατροφής ΑΒΕΕ κ. Α. Ρούκα (τηλ.:210-37.01.450), τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης. Μέσα στην ίδια προθεσμία, πρέπει να κατατεθούν στην εταιρία και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης.

ΛΑΝ - ΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 07/11/2006, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:30, στα γραφεία της Εταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου. 2. Χορήγηση άδειας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του Κ.Ν. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή και στη Διεύθυνση θυγατρικών ή άλλων Εταιρειών που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς. 3. Έκδοση μετατρέψιμου σε μετοχές ομολογιακού δανείου. 4. Εκχώρηση εξουσίας προς το Διοικητικό Συμβούλιο για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ.1 εδαφ. β και γ του Κ.Ν. 2190/20. 5. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στη Γενική Συνέλευση οφείλουν, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης, να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1 Περιστέρι (τηλ. 210-5708.300, fax. 210-5708.322), τις βεβαιώσεις δέσμευσης των μετοχών τους από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, σύμφωνα με το καταστατικό και το νόμο, καθώς και τα πληρεξούσια των Αντιπροσώπων τους. Υπενθυμίζεται ότι για την έγκριση των θεμάτων 3 και 4 απαιτείται αυξημένη απαρτία και συνεπώς για την αποφυγή επαναληπτικής συνεδρίας, παρακαλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι όπως παραστούν ή αντιπροσωπευτούν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση.

MICROLAND COMPUTERS Α.Β.Ε.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 13/11/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:30, στην έδρα της Εταιρίας στην Νέα Ιωνία Αττικής, Λήμνου 7, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Διεύρυνση του σκοπού της εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού. Οι μέτοχοι και οι αντιπρόσωποι των μετόχων για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση πρέπει κατά το Νόμο και το Καταστατικό, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημέρα συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης, να δηλώσουν τον αριθμό των μετοχών με τον οποίον επιθυμούν να συμμετάσχουν στην γενική συνέλευση, απευθυνόμενοι στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, εφόσον η προς κατάθεση ποσότητα βρίσκεται στον Ειδικό Λογαριασμό, διαφορετικά στους χειριστές Λογαριασμών Χρεογράφων που έχουν εξουσιοδοτήσει, προκειμένου να τους εκδοθεί αποδεικτικό δέσμευσης και να το καταθέσουν μαζί με τα τυχόν πληρεξούσιά τους στα γραφεία της εταιρείας μέσα στην ίδια προθεσμία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα