Νέα πιστωτική κάρτα από την Panafon-Vodafone

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2001 12:59
UPD:13:00

Μία νέα πιστωτική κάρτα παρουσιάζει η Panafon-Vodafone με την συνεργασία της Citibank, μετά την αντίστοιχη με την Diners Club.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, η κάρτα Citibank Visa Vodafone, απευθύνεται σε όλους τους συνδρομητές της Panafon-Vodafone, είτε είναι με συμβόλαιο είτε έχουν επιλέξει καρτοκινητή τηλεφωνία Panafon a la Carte ή CU.

Με τη χρήση της κάρτας αυτής, παρέχεται κάθε μήνα έκπτωση στο λογαριασμό του κινητού των συνδρομητών με συμβόλαιο ή δωρεάν χρόνος ομιλίας στο καρτοκινητό Panafon-Vodafone, αναλόγως των συναλλαγών του κατόχου της κάρτας.

Επιπλέον, ο συνδρομητής μπορεί να απολαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα της Citibank Visa.

Η έκπτωση που έχει ο κάτοχος της νέας κάρτας στον λογαριασμό του, φθάνει έως και τις 15.000 δρχ. το μήνα ή το 2% των μηνιαίων συναλλαγών που έκανε με αυτήν.

Μιλώντας σχετικά ο γενικός διευθυντής της Citibank Consumer Group, Χρήστος Βασιλειάδης, είπε :

«Για τη Citibank είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ανανεώνει και να προσφέρει στους πελάτες της επιτυχημένα προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις καθημερινές τους ανάγκες.

Εδραιώνοντας την Citibank Visa Vodafone, στόχος μας είναι να έρθουμε πιο κοντά στο ευρύ κοινό προσφέροντας του την δυνατότητα να επωφελείται με κάθε τρόπο από τις μηνιαίες αγορές του».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα