SATO: Οι στόχοι για την επόμενη διετία

Παρουσίαση στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών
Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2006 15:40

Τους στόχους και τη στρατηγική της επόμενης διετίας 2006–2007 παρουσίασε σήμερα στα μέλη της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου SATO, κ. Γιώργος Θεοδωρίδης.

Όπως ανέφερε ο κ. Θεοδωρίδης οι τρεις βασικοί στόχοι που έχει θέσει η διοίκηση του SATO Group αφορούν την ενίσχυση της ηγετικής θέσης του Ομίλου στην αγορά γραφείου, την ενίσχυση της θέσης του Ομίλου στην αγορά επίπλου σπιτιού και την ενίσχυση της ανάπτυξης διεθνώς.

Σημειώνεται ότι το επενδυτικό πρόγραμμα του SATO Group για το διάστημα αυτό ανέρχεται στα 30 εκατ. ευρώ.

Σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη του δικτύου, στόχος της διοίκησης του SATO Group είναι το άνοιγμα μέσα στο 2007 πέντε ακόμη καταστημάτων ENTOS, τρία από αυτά στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και δύο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, με ταχείς ρυθμούς αναπτύσσεται και το δίκτυο ENTOS στην Επαρχία, το οποίο αριθμεί 16 καταστήματα, ενώ στόχος της διοίκησης του SATO Group είναι η λειτουργία έξι ακόμη καταστημάτων μέσα στο 2006 και 20 στο 2007.

Επιπλέον, μέσα στο 2007 η Διοίκηση της SATO προγραμματίζει το άνοιγμα ενός καταστήματος Divani & Divani και ενός La Maison Coloniale στο κέντρο της Αθήνας. Παράλληλα, στα τέλη του 2007 αναμένεται να είναι έτοιμο το νέο κέντρο logistics (30.000 τ.μ.) στην Ελευσίνα.

Επιπλέον, στους στόχους του SATO Group είναι η εμφάνιση ενός ακόμη εμπορικού σήματος μέσα στο 2007, το οποίο θα υποστηριχθεί από δύο καταστήματα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΣΑΤΟΚ



Σχολιασμένα