E.K.: Πρόστιμο 15.000 ευρώ στην Ρόλαντ Μπέργκερ

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2006 16:57

Την επιβολή προστίμου ύψους 15.000 ευρώ στην εταιρεία ΡΟΛΑΝΤ ΜΠΕΡΓΚΕΡ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ, διότι παρείχε παρανόμως την επενδυτική υπηρεσία διαχείρισης χαρτοφυλακίου, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Αποφάσισε επίσης:

• Την έγκριση του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας ASPIS BANK ΑΤΕ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με δημόσια προσφορά και την εισαγωγή των νέων μετοχών στην Αγορά Αξιών του Χ.Α.

• Το διορισμό χρηματιστηριακών εκπροσώπων στις εταιρίες ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΧΕΠΕΥ, «Cyprus Investment & Securities Corporation LTD» (CISCO), CLR SECURITIES & FINANCIAL SERVICES Ltd και ΛΑΪΚΗ ΑΧΕΠΕΥ ΛΤΔ.

• Τη χορήγηση άδειας λειτουργίας Α.Ε.Ε.Δ. στις υφιστάμενες Ανώνυμες Εταιρίες Λήψης και Διαβίβασης Εντολών (Α.Ε.Λ.Δ.Ε.) DIALEX με έδρα τον Ταύρο, SCHIOS με έδρα τη Νέα Σμύρνη, VENT με έδρα την Αθήνα, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ΤΕΣΤΡΑ με έδρα τη Γλυφάδα, ΘΕΜΑ ΦΑΙΝΑΝΣ με έδρα την Αθήνα, ADVANCE με έδρα τα Βριλήσσια, BONUS FINAΝCE με έδρα την Καρδίτσα, ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ με έδρα την Αθήνα, ΣΤΑΦΦ με έδρα τον Πειραιά, FORUM με έδρα την Καλαμάτα, ΕΛΛΑΣ ΦΙΝ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ΛΙΜΙΤ ΑΠ με έδρα τη Νέα Ιωνία και ΝΙΚΕΖΗΣ με έδρα την Αθήνα.

• Την παροχή αδείας για λήψη και διαβίβαση εντολών σε παράγωγα επί εμπορευμάτων από την ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΧΕΠΕΥ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα