«Πράσινο φως» από FSA στην MFG Capital Partners

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2006 09:52

Την έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Μεγάλης Βρετανίας (FSA) έλαβε η MFG Capital Partners, νεοσύστατη θυγατρική επενδυτικών υπηρεσιών της Marfin Bank.

Σκοπός της MFG Capital Partners, η οποία εδρεύει στο Λονδίνο, είναι η παροχή επενδυτικών υπηρεσιών σε θεσμικούς πελάτες και έχει εξειδίκευση στην διαχείριση προϊόντων Fund of Funds και προϊόντων αυτοματοποιημένης διαπραγμάτευσης σε πιστωτικά χρεόγραφα των μελών χωρών του G10. Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της εταιρείας θα είναι ο Frederic Dubignon.

Ο κος. Dubignon στο παρελθόν κατείχε διευθυντικές θέσεις σε αρκετές επενδυτικές τράπεζες. Στην Dresdner Kleinwort ήταν Senior Managing Director στο τμήμα των Διεθνών Χρηματαγορών/ Εγχώριων Πωλήσεων και ηλεκτρονικών χρηματαγορών. Πριν από την Dresdner Kleinwort, διετέλεσε στην Bankers Trust Company ως Γενικός Διευθυντής Εργασιών, Τεχνολογίας και Οργάνωσης στο τμήμα των Διεθνών Χρηματαγορών και τους τομείς των χρηματιστηριακών παραγώγων.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η έγκριση της MFG Capital Partners από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Μ. Βρετανίας (FSA) ενδυναμώνει την Marfin Financial Group στον τομέα της διαχείρισης επενδυτικών υπηρεσιών στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά των Εναλλακτικών Επενδύσεων και είναι συνεπής με την στρατηγική προσφοράς υψηλής ποιότητας προϊόντων.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΙΓ



Σχολιασμένα