ΟΤΕ, Telepassport: «Διαβάζουν» διαφορετικά την προσωρινή διάταξη της ΕΕΤΤ

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2006 20:37

«Η εταιρεία Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος Α.Ε. (Ο.Τ.Ε. Α.Ε.) υποχρεώνεται να αποκαταστήσει τα κυκλώματα της εταιρείας TELEPASSPORT HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ -ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ στο ποσοστό 60% της λειτουργίας τους, στο οποίο λειτουργούσαν πριν την ανακοίνωση του Ο.Τ.Ε. της 18.10.2006, με την οποία ανακοίνωνε ο Ο.Τ.Ε. τη διακοπή της λειτουργίας των κυκλωμάτων της TELEPASSPORT σε ποσοστό 85%. Η προσωρινή διάταξη αυτή ισχύει υπό τον εξής όρο. Ότι η εταιρεία TELEPASSPORT, εντός 15 ημερών από σήμερα, θα εκδώσει και θα προσκομίσει στον Ο.Τ.Ε. εγγυητική επιστολή, υπολογιζόμενη στο ήμισυ του ποσού που σύμφωνα με την από Αυγούστου 2005 σύμβαση διασύνδεσης μεταξύ τους και σύμφωνα με τον αλγόριθμο τύπο που περιλαμβάνεται εκεί θα όφειλε να εκδώσει σε αντικατάσταση της ήδη καταπεσούσας εγγυητικής επιστολής. Επιπρόσθετος όρος είναι ότι εντός μηνός από σήμερον η εταιρεία TELEPASSPORT θα εκδώσει και προσκομίσει στον ΟΤΕ εγγυητική επιστολή ισόποση με το υπόλοιπο ήμισυ του ποσού».

Αυτό είναι το πλήρες κείμενο της προσωρινής διαταγής που εξέδωσε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων σχετικά με τη διακοπή της διασύνδεσής του ΟΤΕ με την εταιρεία Telepassport, αναφέρει ο ΟΤΕ και χαρακτηρίζει παραπλανητική την ανακοίνωση της TELEPASSPORT.

Μάλιστα, ο ΟΤΕ επισημαίνει ότι επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του.

Η TELEPASSPORT σε ανακοίνωσή της εκτιμά ότι ο ΟΤΕ θα έπρεπε να είχε προχωρήσει άμεσα στην αποκατάσταση της λειτουργίας των κυκλωμάτων της εταιρίας, καταγγέλλοντας, μάλιστα τον Οργανισμό για παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά και ότι συνεχίζει να αυθαιρετεί και να μη συμμορφώνεται με τη ρητή προσωρινή διάταξη της ΕΕΤΤ. Παράλληλα ανακοινώνει ότι η TELEPASSPORT προσέφυγε εκ νέου στην ΕΕΤΤ αιτούμενη τον εξαναγκασμό του ΟΤΕ σε άμεση και πλήρη συμμόρφωση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα