Το Ιατρικό Αθηνών στην Ενωση Θεσμικών

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2001 17:43

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, στο πλαίσιο των τακτικών της εκδηλώσεων, η παρουσίαση του ομίλου Ιατρικού Αθηνών. Το Ιατρικό Αθηνών εκπροσωπούσαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γ. Αποστολόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ κ. Β. Αποστολόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής του ομίλου κ. Θ. Χαραμής, καθώς και ομάδα εξειδικευμένων στελεχών του ομίλου.

Ο κ. Β. Αποστολόπουλος παρουσίασε τις πρόσφατες εξελίξεις του ομίλου και ειδικότερα αναφέρθηκε στην επικείμενη συγχώνευση των δυο εισηγμένων εταιρειών του ομίλου (Ιατρικό Αθηνών και Ιατρικό Π. Φαλήρου) καθώς και της μη εισηγμένης θυγατρικής εταιρείας IASIS.

Οσον αφορά στα οικονομικά στοιχεία του ομίλου, η διοίκηση ανέφερε ότι για την τρέχουσα χρήση αναμένεται βελτίωση των μεγεθών με άνοδο του ενοποιημένου τζίρου άνω του 30% στα 53,4 δισ. δρχ, άνοδο της EBITDA κερδοφορίας κατά 28% στα 11,6 δισ. δρχ και άνοδο των προ φόρων κερδών (χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα κεφαλαιουχικά κέρδη) κατά 68% στα 7,5 δισ. δρχ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοίκησης το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσ/νικης θα παρουσιάσει κατά την τρέχουσα χρήση τζίρο 10,8 δισ. δρχ και κέρδη EBITDA 1,6 δισ. δρχ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΑΤΡ



Σχολιασμένα