Αύριο εγκαινιάζεται στη Μόσχα το πρώτο γραφείο του ΕΟΤ

Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2006 18:15

Συνάντηση με την κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης Βαλεντίνα Ματβιένκο είχε σήμερα η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης της τελευταίας στη Ρωσία προκειμένου να εγκαινιάσει αύριο στη Μόσχα το πρώτο γραφείο του ΕΟΤ.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Θόδωρος Πάγκαλος, υπεύθυνος του τομέα Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ συμμετέχει πλήρως στην προσπάθεια της κυβέρνησης να αναπτυχθεί το τουριστικό ρεύμα προς την Ελλάδα. Οπως είπε, οι ρυθμοί αύξησης είναι πολύ καλοί, μπορεί να γίνουν ακόμα καλύτεροι και η Ρωσία μπορεί να στείλει εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες στη χώρα μας.

Η κυβερνήτης της Αγίας Πετρούπολης σημείωσε ότι τα προβλήματα των Ρώσων με τη βίζα επιλύονται, τονίζοντας ότι υπάρχουν περαιτέρω προοπτικές συνεργασίας με την Ελλάδα στον τομέα των επενδύσεων και της εκπαίδευσης.

Νωρίτερα η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης εγκαινίασε αίθουσα διδασκαλίας στο παλαιότερο κλασικό γυμνάσιο της Αγίας Πετρούπολης, στην οποία τα παιδιά διδάσκονται Νέα Ελληνικά.

ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα