«Επιχειρηματίας της Χρονιάς 2006»

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2006 16:59

Η Ernst & Young διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη βράβευση «Entrepreneur Of The Year» (Επιχειρηματίας της Χρονιάς). Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2006.

Η διαδικασία αξιολόγησης των συμμετοχών και της επιλογής των τελικών υποψηφίων έγινε από επιτροπή, μέλη της οποίας είναι θεσμικοί παράγοντες του οικονομικού, επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού χώρου. Η επιτροπή εκλήθη να αξιολογήσει τους συμμετέχοντες με βάση έξι κριτήρια: την οικονομική απόδοση, το επιχειρηματικό πνεύμα, τον στρατηγικό προσανατολισμό, το μοντέλο διοίκησης, την καινοτομία και τον κοινωνικό αντίκτυπο.

Ανήμερα της τελετής απονομής η επιτροπή θα επιλέξει τον πρώτο Ελληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» ο οποίος θα λάβει μέρος στην 7η διοργάνωση του «World Entrepreneur Of The Year» (31 Μαΐου - 3 Ιουνίου 2007), διαγωνιζόμενος με τους κορυφαίους επιχειρηματίες από 40 χώρες.

Οι βραβευθέντες σε εθνικό επίπεδο εισέρχονται επίσης στο «World Entrepreneur of the Year Academy®» και αποκτούν το αποκλειστικό προνόμιο συμμετοχής στην «Παγκόσμια Διάσκεψη (World Summit)» του «Entrepreneur of the Year®,» ένα διεθνές επιχειρηματικό forum που καθιέρωσε από το 2005 η Ernst & Young με στόχο να αναδειχθεί σε ένα «Davos» για επιχειρηματίες που θα αναδιαμορφώσει το παραδοσιακό πλαίσιο αντιλήψεων για την επιχειρηματική δραστηριότητα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα