Συλλογικό περίπτερο του Επιμελητηρίου Τρικάλων στην Anuga 2017

Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 01:10
UPD:01:15

Επιτυχημένη κρίνεται η παρουσία των έξι Τρικαλινών επιχειρήσεων που συμμετείχαν στο συλλογικό περίπτερο του Επιμελητηρίου Τρικάλων, στην Anuga 2017, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών, στην Κολονία της Γερμανίας.

Χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν, να γευτούν και να ενημερωθούν για τα τοπικά παραγόμενα προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας των επιχειρήσεων των Τρικάλων.

Το συλλογικό περίπτερο του Επιμελητηρίου Τρικάλων προβλήθηκε μέσω του brand «Meteorisimo» για την ανάδειξη του τρίπτυχου Τοπικά Παραγόμενα Προϊόντα – Γαστρονομία – Τουρισμός.

Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην Anuga 2017, από 7 έως 11 Οκτωβρίου 2017, με την υποστήριξη και τη συγχρηματοδότηση του Επιμελητηρίου Τρικάλων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι οι ΒΙΟΣΑΛ Ε.Π.Ε., Κ.Ε.Δ.Α.Π. Α.Ε., ΜΑΤΗ ΑΦΟΙ Α.Ε., METEORA FOOD E.E., ΑΛΕΞ. ΚΑΙ ΣΩΤ. ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ Ο.Ε., ΤΣΙΛΙΛΗΣ Κ. Α.Ε.

Με τη λήξη της έκθεσης καταγράφηκαν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αποτελέσματα τόσο για τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν όσο και για τις δυνατότητες διείσδυσης των Τρικαλινών επιχειρήσεων στις Ευρωπαϊκές και μη αγορές.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα