Πρόστιμα 80.000 ευρώ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2006 17:03

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την σημερινή συνεδρίασή του αποφάσισε:

- Την έγκριση του πληροφοριακού δελτίου για την προαιρετική δημόσια πρόταση της εταιρείας ΛΑΪΚΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ για την απόκτηση μετοχών της εταιρείας MARFIN FINANCIAL GROUP ΑΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ.

- Την έγκριση του πληροφοριακού δελτίου για την προαιρετική δημόσια πρόταση της εταιρείας ΛΑΪΚΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ για την απόκτηση μετοχών και ομολογιών της εταιρείας ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.

- Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της EUROSEC AXE, διότι έχει διακόψει τη λειτουργία της για διάστημα έξι μηνών.

- Την επιβολή προστίμων 30.000 ευρώ στην εταιρεία Ιniochos Investement Trust, 25.000 ευρώ στην εταιρεία TEOΔOMH A.K.T.E. και 25.000 ευρώ στην εταιρεία Μamidoil-Jetoil για παράβαση του Ν. 3340/2005. Ειδικότερα, οι παραπάνω εταιρείες δεν γνωστοποίησαν συναλλαγές που διενήργησαν σε μετοχές της εταιρείας ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ ως όφειλαν.

- Τη χορήγηση άδειας λειτουργίας Α.Ε.Ε.Δ. στις υφιστάμενες Ανώνυμες Εταιρείες Λήψης και Διαβίβασης Εντολών (Α.Ε.Λ.Δ.Ε.) ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ με έδρα τη Λευκάδα, ΣΟΦΟΚΡΟΣ με έδρα την Αθήνα, EUROPOWER FINANCE HELLAS με έδρα την Κηφισιά, ΠΡΩΤΕΥΣ ΡΟΔΟΥ με έδρα τη Ρόδο, MOMENTUM με έδρα την Αθήνα και ΜΠΟΥΖΑ με έδρα τη Λιβαδειά.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα