Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2006 09:59
UPD:10:17

Εγνατία Χρηματιστηριακή «Η αδύναμη επίδοση της αγοράς μετοχών στις ΗΠΑ είναι πιθανό να επιδράσει στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια και στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Γι' αυτό αναμένουμε ένα αδύναμο άνοιγμα, ωστόσο, οι δυνατότητες υποχώρησης είναι περιορισμένες σε αυτό το στάδιο. Η Σοφοκλέους κινείται σταθεροποιητικά».

Fortius Finance: «Ως ιδιαίτερα θετική μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τη χθεσινή συνεδρίαση, αφενός για τις ανοδικές διαθέσεις που επέδειξε ο ΓΔ εξαρχής και αφετέρου, γιατί τα αναμενόμενα αποτελέσματα των Eurobank και Τιτάνα δεν περιόρισαν τη ζήτηση. Η ανοδική κίνηση της αγοράς που ξεκίνησε με τη διάσπαση της αντίστασης των 4.127 μονάδων αναμένεται να δοκιμασθεί σήμερα, λόγω της χθεσινής υποχώρησης της Wall Street. Ως πιθανότερο σενάριο προκρίνουμε την προσπάθεια απορρόφησης των ρευστοποιήσεων γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα. Η επόμενη αντίσταση οριοθετείται στις 4.200 μονάδες».

Aspis Securities: «Θεωρούµε πιθανή την εµφάνιση τάσεων συσσώρευσης τόσο στις ευρωπαϊκές όσο και στην εγχώρια αγορά, καθώς η αδυναµία της οικονοµικής δραστηριότητας στις ΗΠΑ δηµιουργεί ανησυχίες για επιβράδυνση της παγκόσµιας ανάπτυξης».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά κινήθηκε ανοδικά χθες, με την πλειοψηφία των μετοχών να πραγματοποιεί κέρδη. Από τις μετοχές που πραγματοποίησαν υψηλό τζίρο, ξεχώρισαν οι ΕΤΕ, ΟΤΕ, ΕΥΡΩΒ και ΤΙΤΚ που συμμετείχαν περίπου κατά 23,8% στο συνολικό τζίρο. Με βάση την χθεσινή πτωτική κίνηση στις ΗΠΑ για σήμερα περιμένουμε ρευστοποιήσεις και αποκομίσεις κερδών και για την ελληνική αγορά».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα