Απάντηση Δημ. Σιούφα στο ΠΑΣΟΚ για ΔΕΗ

Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2006 10:46
UPD:10:51

«Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ συνοδεύθηκε χθες και από αστειότητες. Από τη μια μεριά επισημαίνουν ελλείψεις προσωπικού στη ΔΕΗ και από την άλλη καταγγέλλουν προσλήψεις. Η ΔΕΗ προχωρεί με διαφανείς διαδικασίες στην πρόσληψη του αναγκαίου τεχνικού προσωπικού, ανάγκη την οποία επισημαίνουν, από το 2000 και μετά, όλες οι διοικήσεις της και η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ».

Τα παραπάνω τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας σχετικά με τις δηλώσεις των υπευθύνων του Τομέα Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/11/02/1261348.htm .

«Από τη μια μεριά παριστάνουν τις Κασσάνδρες προβλέποντας “οικονομική καταβαράθρωση της ΔΕΗ” και από την άλλη επιχειρούν να δημιουργήσουν ανησυχία στους καταναλωτές προβλέποντας, κατά τον ίδιο τρόπο, “υπέρμετρη επιβάρυνση μέσα από την αύξηση των τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας”», πρόσθεσε.

Ο κ. Σιούφας είπε επίσης ότι «τα τελευταία στοιχεία της Eurostat, (13 Οκτωβρίου 2006), καταδεικνύουν τη σταθερή έγνοια της σημερινής κυβέρνησης για τον πολίτη καταναλωτή: Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, τα ελληνικά νοικοκυριά έχουν το φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση (7 ευρώ ανά 100 κιλοβατώρες, έναντι 14 ευρώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση)».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΕΗ



Σχολιασμένα