Ελαφρά διαφοροποίηση σημείωσε το δολάριο

Εναντι ευρώ και γιέν
Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2006 11:43

ΕΛΑΦΡΑ διαφοροποίηση σημείωσε το δολάριο έναντι του γιέν και του ευρώ, πριν από τη σημερινή κυβερνητική έκθεση των ΗΠΑ, που ενδέχεται να δείξει ότι ο ρυθμός προσλήψεων, επιταχύνθηκε τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με έρευνα του Bloomberg News, οι εταιρείες αύξησαν δύο φορές τις προσλήψεις τον Οκτώβριο σε σύγκριση με τον Σεπτέμβριο. Το αμερικανικό νόμισμα οδεύει να σημειώσει απώλειες για Τρίτη εβδομάδα έναντι του ευρώ και του γιέν, καθώς όλοι πιστεύουν ότι η Federal Reserve θα μειώσει το κόστος δανεισμού έως τον Μάρτιο.

Το δολάριο διαπραγματεύθηκε στα 117,06 γιέν στις 8:22 π.μ. στο Λονδίνο από 117,60 γιέν που ήταν πριν από μία εβδομάδα στη Ν. Υόρκη. Εναντι του ευρώ το δολάριο διαπραγματεύθηκε στο 1,2769 από 1,2742 που ήταν στις 27 Οκτωβρίου. Οικονομικοί αναλυτές εκτιμούν ότι το αμερικανικό νόμισμα θα ισχυροποιηθεί στο 1,2650 έναντι του ευρώ την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την έρευνα του Bloomberg, η οικονομία των ΗΠΑ πρόσθεσε 123.000 θέσεις εργασίας τον Οκτώβριο, από 51.000 θέσεις εργασίας τον Σεπτέμβριο. Το υπουργείο Εργασίας της χώρας, θα ανακοινώσει τα στοιχεία για τις προσλήψεις σήμερα στις 8:30 π.μ., ώρα Ουάσινγκτον. Ο δείκτης ανεργίας προβλέπεται ότι θα διατηρηθεί στο 4,6%, στα χαμηλότερα επίπεδα πέντε ετών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • EURUSD



Σχολιασμένα