Reliance Retail: Στόχος πωλήσεις 22,3 δισ. δολ. έως το 2011

Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2006 12:45

ΠΩΛΗΣΕΙΣ 1 τρισ. ρουπίες (22,3 δισ. δολ.) στοχεύει να πραγματοποιήσει έως το 2011 η Reliance Retail Ltd., μέσω τη αλυσίδας καταστημάτων που πουλά προϊόντα από είδη μπακαλικής έως ηλεκτρονικά και αποτελεί σκέλος της πιο αξιόλογης εταιρείας της Ινδίας.

Η Reliance Retail σχεδιάζει να ανοίξει καταστήματα σε 784 πόλεις και κωμοπόλεις και σε 6.000 μικρές πόλεις της χώρας έως τις 31 Μαρτίου του 2011.

Η εταιρεία ενδέχεται να προχωρήσει στην πώληση μετοχών για να χρηματοδοτήσει την επέκτασή της, καθώς επιδιώκει να καταστεί η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης στη δεύτερη πιο πολυπληθή χώρα του κόσμου.

Σήμερα άνοιξε 11 καταστήματα στην πόλη Χαϊντεραμπάτ, νοτίως της χώρας, στο πλαίσιο του σχεδίου της, ύψους 5,5 δισ. δολ. για την επέκταση των καταστημάτων της και θα ακολουθήσει η δημιουργία καταστημάτων στο Μουμπάϊ, το Ν. Δελχί και την Μπανγκλόρ. Οι υπεραγορές και κατά καταστήματα που θα πουλούν ηλεκτρονικά θα ανοίξουν μέχρι τον Μάρτιο.

Τα καταστήματα της Reliance θα διαθέτουν είδη τροφίμων, διαρκή καταναλωτικά αγαθά και θα παρέχουν οικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ταξιδιών. Η αλυσίδα στοχεύει στην πώληση και ειδών πολυτελείας που θα απευθύνονται στον αυξανόμενο αριθμό πλουσίων Ινδών.

Η οικονομία της Ινδίας προβλέπεται να αναπτυχθεί με ρυθμό 8% για τέταρτο έτος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα