Despec : Συμφωνία εξαγοράς του 30% της Van Dorp

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2001 13:01
UPD:13:04

Στη δημιουργία ενός ομίλου πληροφορικής παγκόσμιας εμβέλειας με έδρα την Αθήνα, προχωρά, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Despec Hellas.

Ηδη ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμφωνία για την επικείμενη εξαγορά του 30% της πολυεθνικής Van Dorp Despec Group N.V. (VDDG), η οποία θα τεθεί υπό τελική έγκριση κατά την γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, η οποία θα γίνει στις 15 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρος της εταιρείας, Φ. Γυλλιάδη, η επιτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων για την εξαγορά του 30% της VDDG αποτελεί την αφετηρία για την επίτευξη του στόχου, ο οποίος επικεντρώνεται στη δημιουργία ενός ομίλου διανομής αναλώσιμων προϊόντων πληροφορικής με έδρα την Αθήνα, που θα μπορεί να υποστηρίζει πανευρωπαϊκά, όλους τους μεγάλους κατασκευαστές, όπως η Hewlett Packard, Epson, Canon κ.ά.

Σε δεύτερη φάση, συμπλήρωσε ο κ. Γυλλιάδης, εξετάζουμε το ενδεχόμενο συγχώνευσης των δύο εταιρειών. Μάλιστα ήδη, έχουμε αναθέσει την εκπόνηση μελέτης, σχετικά με την συγχώνευση των δύο εταιρειών και συντόμως θα έχουμε τα αποτελέσματα ώστε να τα θέσουμε υπ' όψιν των μετόχων μας, πριν από οποιαδήποτε εξέλιξη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα