Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2006 09:45
UPD:09:46

Fortius Finance: «Η υπεραπόδοση του ΓΔ από την αρχή του έτους έναντι των DJIA και CAC 40, τη στιγμή που την προηγούμενη εβδομάδα κατέγραψε υποαπόδοση έναντί τους και η διάσπαση με σχετική ευκολία της αντίστασης των 4.200 μονάδων διατηρούν τη συγκρατημένη αισιοδοξία που επικρατεί στις τάξεις των εμπλεκόμενων στα χρηματιστηριακά δρώμενα, παρά το γεγονός ότι αυτή δε μεταφράζεται σε νέα αύξηση της καθαρής αξίας συναλλαγών.

»Με την επόμενη αντίσταση για το ΓΔ να βρίσκεται στις 4.250, το ενδιαφέρον στρέφεται στην πορεία των μετοχών των εταιρειών Τράπεζας Πειραιώς, Ελληνικών Πετρελαίων και Motor Oil, οι οποίες ανακοινώνουν τα αποτελέσματα 9μήνου αύριο».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά πραγματοποίησε κέρδη, με πρωταγωνιστές μετοχές από τον τραπεζικό και τηλεπικοινωνιακό κλάδο. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε και λόγω υψηλού όγκου συναλλαγών ΠΕΙΡ, ΚΥΠΡ, ΚΟΣΜΟ και ΕΤΕ. Για σήμερα περιμένουμε σε αντίθεση με χτες μία δυναμική συνεδρίαση η οποία θα δραστηριοποιήσει και μετοχές μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης».

Aspis Securities: «Οι αµερικανικές µετοχές σηµείωσαν έντονη άνοδο χθες λόγω της ανακοίνωσης εξαγορών, µε σηµαντικότερη την υποβολή προσφοράς εκ µέρους της Abbot Laboratories για την εταιρία Kos Pharmaceuticals. Οι ευρωπαϊκές αγορές ενισχύθηκαν από το θετικό κλίµα στη Wall Street καθώς και ικανοποιητικά εταιρικά κέρδη. Στην εγχώρια αγορά, τον τόνο έδωσαν οι µετοχές του κλάδου των τηλεπικοινωνιών. Όσον αφορά τη σηµερινή συνεδρίαση, θεωρούµε πιθανή τη συνέχιση της ανόδου».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα