Νέα διαφημιστική εκστρατεία του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης

Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2006 18:17

Με τον Αντιπρόεδρο του www. expedia.com , που είναι το μεγαλύτερο τουριστικό site στον κόσμο, David Roche, συναντήθηκε η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Λονδίνο, με αφορμή την ελληνική συμμετοχή στην τουριστική έκθεση World Travel Market.

«Σήμερα βάλαμε κάποιες βάσεις για την συνεργασία, θα έχουμε όμως την ευκαιρία να εξετάσουμε τις λεπτομέρειες, κατά την διάρκεια της νέας μας συνάντησης, μετά από 10 ημέρες στην Αθήνα. Πιστεύω ότι η νέα διαφημιστική μας εκστρατεία που ξεκινήσαμε εδώ στο Λονδίνο και στην World Travel Market και η απόφαση μας να γίνει η διαφημιστική μας καμπάνια πολύ πιο σύγχρονη, με την βοήθεια και των ηλεκτρονικών μέσων, θα βοηθήσει την επόμενη χρονιά τα ελληνικά ξενοδοχεία και γενικότερα την τουριστική βιομηχανία. Σε αυτή την προσπάθεια θα συνεργαστούμε και με την ΠΟΞ για αυτό και παρών στην συνάντηση ήταν και ο κ. Σταύρος Ανδρεάδης, εκπροσωπώντας την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων».

Χθες η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του World Tourism Organisation (WTO) Francesco Frangialli, με τον οποίο συμφώνησαν συνεργασία, «σε μία βάση συστηματική και ουσιαστική». Τον επόμενο μήνα ο κ. Frangialli θα επισκεφθεί την Αθήνα.

Επίσης χθες η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης συναντήθηκε με τους μεγαλύτερους Βρετανούς tour operators, τους οποίους προσκάλεσε να «εξερευνήσουν την Ελλάδα με όλες τους τις αισθήσεις» αξιοποιώντας το μήνυμα της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης «Explore your senses in Greece».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα