Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2006 17:48
UPD:18:00

ΛΑΝ - ΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.

Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 19/11/2006, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έκδοση μετατρέψιμου σε μετοχές ομολογιακού δανείου. 2. Εκχώρηση εξουσίας προς το Διοικητικό Συμβούλιο για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ.1 εδαφ. β και γ του Κ.Ν. 2190/20. 3. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στη Γενική Συνέλευση οφείλουν, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης, να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι (Τηλ. 210-5708.300, Fax. 210-5708.322), τις βεβαιώσεις δέσμευσης των μετοχών τους από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, σύμφωνα με το καταστατικό και το νόμο, καθώς και τα πληρεξούσια των Αντιπροσώπων τους. Υπενθυμίζεται ότι για την έγκριση των θεμάτων 1 και 2 απαιτείται αυξημένη απαρτία και συνεπώς για την αποφυγή επαναληπτικής συνεδρίας, παρακαλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι όπως παραστούν ή αντιπροσωπευτούν στην Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

ΑΝΕΚ Α.Ε.

Ιδιαίτερη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων προνομιούχων μετοχών έκδοσης του ‘90 και ‘96 της Εταιρίας, την 29/11/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στα ιδιόκτητα γραφεία της Εταιρίας, Χανιά, 2ο χλμ. Λ. Καραμανλή, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εγκριση αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των 31.533.443,50 ΕΥΡΩ με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών υπέρ το άρτιον και ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας προς συμψηφισμό ζημιών εις νέον. 2. Έγκριση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, ύψους μέχρι 101.558.750 ΕΥΡΩ. 3. Eγκριση τροποποίησης του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας. 4. Ανακοινώσεις - Διάφορα θέματα. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω Συνέλευση οφείλουν: Εάν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν - μέσω του χειριστή τους - και να παραλάβουν απ’ αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία, Λ. Καραμανλή, Χανιά, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της εν λόγω Συνέλευσης. Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό να δεσμεύσουν με δήλωση τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν, και να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών την σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της εν λόγω Συνέλευσης. Οι Μέτοχοι που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Συνέλευση μπορούν να αντιπροσωπευθούν σ' αυτήν από πρόσωπο νόμιμα εξουσιοδοτημένο. Οι αποδείξεις καταθέσεων των μετοχών καθώς και τα έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων των Μετόχων θα πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Συνέλευσης αυτής.

ΛΑΝ - ΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 30/11/2006, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στα γραφεία της Εταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση της συγχώνευσης με απορρόφηση από την Εταιρεία της ΤΕLEPASSPORT (HELLAS) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, έγκριση του από 18.9.2006 Σχεδίου Συμβάσεως Συγχωνεύσεως, έγκριση της Έκθεσης του Δ.Σ. και της Εκθέσεως αποτίμησης. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και μεταβολή της ονομαστικής αξίας της μετοχής για την πραγματοποίηση της συγχώνευσης. 2. Τροποποίηση των άρθρων 2 (σκοπός) και 5 (μετοχικό κεφάλαιο) του Καταστατικού της Εταιρείας και κωδικοποίησή του. 3. Έγκριση της υπογραφής της κατ’ άρθρο 74 Κ.Ν. 2190/20 συμβολαιογραφικής συμβάσεως συγχωνεύσεως δι' απορροφήσεως από την Εταιρεία της Ανώνυμης Εταιρείας ΤΕLEPASSPORT (HELLAS) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. 4. Τροποποίηση του προγράμματος διάθεσης μετοχών στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στο προσωπικό της Εταιρείας (Employee stock option plan) καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 9 του Κ. Ν. 2190/1920, όπως ισχύει. 5. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παραπάνω έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν: α) Να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω του Χειριστή τους και να παραλάβουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. β) Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να τις δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να παραλάβουν από αυτό τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. Οι Βεβαιώσεις καθώς και τα έγγραφα νομιμοποιήσεως των αντιπροσώπων των Μετόχων, θα πρέπει να κατατεθούν 5 (πέντε) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρείας Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, (τηλ. 210-5708.300, fax. 210-5708.322). Υπενθυμίζεται ότι για την έγκριση των θεμάτων 1 έως 4 απαιτείται αυξημένη απαρτία και συνεπώς για την αποφυγή επαναληπτικής συνεδρίας, παρακαλούνται οι κ .κ. Μέτοχοι όπως παραστούν ή αντιπροσωπευτούν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 30/11/2006, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στον ¶λιμο Αττικής, Αρχαίου Θεάτρου 8, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ Euro 14.704.131 ΜΕ ΙΣΟΠΟΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ Euro 0,42 ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ Euro 1,07. 2. ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΤΑ Euro 14.704.131 ΜΕ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΙΣΟΠΟΣΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ Euro 1,07 ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΩΝ Euro 0,42 ΑΝΑ ΕΚΑΣΤΗ ΜΕΤΟΧΗ. 3. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 5 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟ 1 ΚΑΙ 2 ΘΕΜΑΤΩΝ. 4. ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην άνω αναφερομένη Γενική Συνέλευση είναι υποχρεωμένοι: α) Αν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία στην Ελλάδα και να προσκομίσουν τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Συνέλευσης. β) Αν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. (Κ.Α.Α.) το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν, να παραλάβουν από το Κ.Α.Α. τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία στην Ελλάδα, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Συνέλευσης. γ) Σε περίπτωση που δεν σχηματισθεί η απαιτούμενη από τον νόμο απαρτία κατά την συνεδρίαση της άνω γενικής συνέλευσης, ορίζεται ήδη δια της παρούσας, ως ημερομηνία συνεδρίασης για την σύγκληση α' επαναληπτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, η 12η Δεκεμβρίου 2006, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία της εταιρείας που βρίσκονται στον ¶λιμο Αττικής, επί της οδού Αρχαίου Θεάτρου, αρ. 8, για την λήψη απόφασης επί των αυτών θεμάτων ημερήσιας διάταξης υπό τους ως άνω υπό α και β όρους και προϋποθέσεις, της παρούσας επέχουσας πρόσκλησης και για την α' επαναληπτική γενική συνέλευση αυτή.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΝΕΚ



Σχολιασμένα