ΧΑΑ - Αποφάσεις

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2001 18:48

Το δ.σ. του Χ.Α.Α. ενέκρινε κατά την σημερινή του συνεδρίαση το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας DOMUS AEEX για την αύξηση μ/κ και την εισαγωγή των μετοχών της προς διαπραγμάτευση στην Παράλληλη Αγορά του Χ.Α.Α.

Επίσης εγκρίθηκε το ενημερωτικό δελτίο της εισηγμένης ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ Α.Ε. για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Α.Ε.

Σύμφωνα με τα ενημερωτικά δελτία που εγκρίθηκαν:

- Η εταιρεία «DOMUS AEEX› θα διαθέσει 800.000 νέες κοινές ανώνυμες μετοχές ως εξής : 762.500 με δημόσια εγγραφή και 375.000 με ιδιωτική τοποθέτηση

- H εταιρεία «ΕΤΕΒΑ Α.Ε.› προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 55.255 κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα ψήφου και 20.633 προνομιούχες μετοχές χωρίς δικαίωμα ψήφου, ονομαστικής αξίας 180 δρχ., που θα ανταλλάσσονται με τις 1.224 μετοχές που κατέχουν οι μέτοχοι της απορροφώμενης «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Α.Ε.

Επιπλέον, το δ.σ. του ΧΑΑ ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση :

- Tην εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 2.961.697 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών που προέκυψαν από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων της MARFIN COMM A.E.

- Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Παράλληλη Αγορά, των 2.395.300 κοινών ονομαστικών μετοχών της MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ

- Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 17.501.360 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της A.S. ΕΜΠΟΡΙΚΗ –ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η/Υ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα