ΟΕΚ: Παραδόσεις κατοικιών σε δικαιούχους του σε Ανατολικό, Ιτέα, ¶μφισσα

Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2006 12:05

Σπίτι αποκτούν 164 οικογένειες εργαζομένων στο πλαίσιο της υλοποίησης του οικιστικού προγράμματος του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας για τη στέγαση των δικαιούχων του.

Οι 164 κατοικίες έχουν κατασκευαστεί σε τρεις νέους οικισμούς του ΟΕΚ στο Ανατολικό Κοζάνης, στην Ιτέα και την Αμφισσα.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στο Ανατολικό Κοζάνης ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Ανδρέας Λεούδης, και ο πρόεδρος του ΟΕΚ, Θεόδωρος Δραγκιώτης, θα παραδώσουν τα κλειδιά 80 κατοικιών στους δικαιούχους που έχουν κληρωθεί. Η τελετή παράδοσης θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 στην αίθουσα συγκεντρώσεων του Γυμνασίου Ανατολικού, ενώ θα γίνει και αγιασμός στο χώρο του οικισμού.

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 στην Ιτέα ο υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, και ο πρόεδρος του ΟΕΚ, Θεόδωρος Δραγκιώτης, θα παραδώσουν τα κλειδιά 36 κατοικιών, σε ισάριθμες οικογένειες δικαιούχων του Οργανισμό, του οικισμού «ΙΤΕΑ ΙΙ».

Την ίδια ημέρα και ώρα 13:00, στην Αμφισσα παρουσία του υφυπουργού και του προέδρου του ΟΕΚ, θα κληρωθούν 48 κατοικίες του οικισμού «ΑΜΦΙΣΣΑ ΙΙΙ», σε ισάριθμες οικογένειες δικαιούχων του Οργανισμού.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα